Єфросиніна похизувалася спокусливим силуетом у блискучій сукні

Маша Єфросиніна похизувалася спокусливим силуетом у блискучій сукні | 1+1
Фото: Сергій Васильєв, Viva

Яскраво сяє!

Поділитися:

Здається, блискучі сукні припали ведучій Маші Єфросиніній до душі. Нещодавно вона вражала розкішним виглядом у срібному вбранні на одному зі столичних концертів. І тепер зірка вподобала не менш яскравий образ.

Так, на своїй сторінці в Instagram Маша опублікувала відео, на якому позує у блискучій смарагдовій сукні від українського бренду. Дивись, як ефектно вбрання підкреслило витончену фігуру знаменитості.

Крім того, зірка обрала безпрограшний колір – він чудово пасує як брюнеткам, так і блондинкам. Доповнили образ ведучої золотаві босоніжки та елегантні сережки.

Фото та відео: instagram/mashaefrosinina

Підписники Маші не стримували захвату від її розкішного образу. «Хіба можна бути такою ідеальною?» – поцікавилася в коментарях шанувальниця.

Нагадаємо, що нещодавно зірка завітала на святкування дня народження Каті Осадчої у красивій сукні-вишиванці. Маші справді личать вбрання в народному стилі – ти переконаєшся, побачивши це відео:

Більше новин про Машу Єфросиніну читай на нашому сайті:

1. Єфросиніна позує у вишиванці, крізь яку видніється її струнка фігура 

2. Маша Єфросиніна пригадала, якою була її весільна сукня (фото)

3. Як не треба: Маша Єфросиніна продемонструвала головні антитренди у макіяжі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі