Носик до носика: Єфросиніна з чоловіком ніжаться в романтичному відео

Марія Єфросиніна з чоловіком ніжаться в романтичному відео | 1+1
Фото: instagram/mashaefrosinina

Не можуть натішитись одне одним.

Поділитися:

Відома телеведуча, учасниця другого сезону оновлених «Танців з зірками» Марія Єфросиніна завжди охоче ділиться зі своїми шанувальниками подробицями особистого життя. У мікроблозі зірки часто з'являються фото та відео, на яких вона позує у різних образах. До прикладу, нещодавно вона

А ось світлинами із чоловіком Маші – Тимуром Хромаєвим прихильники можуть помилуватися досить рідко. Та днями Єфросиніна потішила підписників, опублікувавши ніжний ролик. У ньому пара не приховує почуттів, даруючи одне одному поцілунки, обійми та палкі погляди. Здається, вони лише побралися, а сімнадцяти років шлюбу зовсім не було. Лише поглянь:

Ще більшого мімімі ролику додав маленький син пари Олександр, який наприкінці відео двічі міцно поцілував маму. А вона розтанула від цього зворушливого жесту. 

До слова, підписники Маші зраділи такому прояву почуттів і засипали подружжя компліментами. «Яке задоволення за вами спостерігати! Будьте завжди щасливі», – прокоментувала шанувальниця. «Як це мило! Не можу припинити переглядати знову і знову», – зазначила інша прихильниця. 

Нагадаємо, нещодавно телеведуча разом із чоловіком та донькою відпочивала в мальовничому містечку Мексики – Плая-дель-Кармен. Вона  та розповіла подробиці подорожі. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі