Мамина копія! Аніта Луценко показала, як підросла її донька

Донька Аніти Луценко як дві краплі на неї схожа (ФОТОФАКТ) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Juli O’sher, Viva!

Нові рідкісні фото 3-річної Мії.

Поділитися:

Нещодавно ведуча і екс-учасниця «Танців з зірками» Аніта Луценко повернулася з сімейного відпочинку в Греції. В соцмережах вона поділилася світлинами мальовничих краєвидів, а також показала кілька кадрів зі своєю донькою Мією.

На фото можна переконатися, наскільки сильно дівчинка підросла з моменту останньої спільної фотосесії з Анітою і стала дедалі більше на неї схожою. Риси обличчя доньки точно повторюють мамині! 

Фото: instagram/anitasporty

Нагадаємо, що Луценко народила Мію влітку 2016-го. Ведуча із задоволенням показує та розповідає про крихітку, а ось подробиці її особистого життя з чоловіком — таємниця. Шанувальники можуть лише здогадуватися, хто саме підкорив серце Аніти. Дивись інтерв’ю з зіркою просто зараз:

Також читай інші новини:  

1. «Тіло у мене гарненьке…»: Фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла, як її чоловік відреагував на пропозицію знятися оголеною 

2. Аніта Луценко повернулася на танцювальний паркет (відео)

3. Олена Шоптенко і Аніта Луценко довели, що жіноча дружба існує (затишне фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі