Меган Маркл і принц Гаррі вперше стали батьками

Меган Маркл народила сина. Подробиці пологів Меган Маркл

У королівській родині сталося поповнення.

Поділитися:

Світ облетіла радісна звістка — герцог і герцогиня Сассекські вперше стали батьками. 37-річна Меган Маркл народила довгоочікуваного первістка — хлопчика. Принц Гаррі зізнався, що вони дуже схвильовані та подякував всім за підтримку. Щасливий батько зазначив, що вони розмірковують на ім'ям сина.

Стать дитини до останнього залишалася таємницею, хоча ЗМІ та прихильники королівської родини робили свої припущення. Одні говорили про те, що Меган чекала на двійню, інші — що герцогиня носила під серцем дівчинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі розповів, як Меган Маркл почувається після пологів, і прокоментував народження сина

Відомо, що дитина Меган Маркл і принца Гаррі не має королівського звання, оскільки титул не передається у спадок, а має бути отриманий від суверена держави — Єлизавети II.

Новоспечені батьки разом із дитиною житимуть у резиденції Фрогмор-хаус у Вінздорі. Дитяча кімната виконана у нейтральній сіро-білій гамі.

За інформацією видання Daily Mail, герцог та герцогиня Сассекські вже визначилися, хто стане хрещеними батьками їхьої дитини. Така важлива місія має дістатися їхнім друзям — подружжю Джорджу й Амаль Клуні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явився перший трейлер фільму про принца Гаррі та Меган Маркл

Новини по темі