Меланія Трамп повторила улюблений образ Вікторії Бекхем (фото)

Меланія Трамп вдягнулась у стилі Вікторії Бекхем (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
GettyImages

У моді мінімалізм і простота.

Поділитися:

Дизайнер та ікона стилю Вікторія Бекхем неодноразово наголошувала на тому, що звичайна біла футболка — основа будь-якого гардеробу. Дружина екс-футболіста не втомлюється доводити це власним прикладом і надихати тисячі модниць у всьому світі. 

Як виявилося, перша леді США — не виняток. У її гардеробі можна знайти сукні на всі випадки життя, але днями Меланія Трамп спробувала дещо урізноманітнити свій стиль. Дружина президента Америки вдягнула лаконічну білу футболку з довгою зеленою спідницею — усе, як радить Вікторія Бекхем. У невимушеному образі Меланія поверталася з відпочинку. 

@alwaysmelania

Уважні користувачі мережі з’ясували, що спідниця та туфлі з квітковим принтом — відомих брендів Fendi та Christian Louboutin. А ось де перша леді придбала футболку — залишилося загадкою. 

Ймовірно, вона не лише дослухалася порад Бекхем, а й влаштувала шопінг в її магазині. Адже чи не у всіх колекціях дизайнерки можна знайти як мінімалістичну білу футболку, так і білу футболку з принтом — кожного сезону з новим.

@victoriabeckham

Нагадаємо, що цього року Вікторія Бекхем випустила колекцію весільних суконь. Дізнайся подробиці з відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Інші образи Меланії Трамп:

1. Струнка Меланія Трамп зачарувала жіночністю в розкішній вечірній сукні (фото)

2. Меланія Трамп замилувала стильною сукнею з актуальним принтом

3. Хіт сезону: Меланія Трамп демонструє, як носити горох

Новини по темі