Мер’єм Узерлі підкреслила принади спокусливою сукнею-комбінацією

Мер’єм Узерлі підкреслила принади спокусливою сукнею-комбінацією | 1+1
Фото: Getty Images

Зірка «Величного століття» також з’явилася на церемонії «Еммі».

Поділитися:

Цьогорічна церемонія нагородження «Еммі-2019» не лише відзначила найкращі серіали року, а й потішила неймовірними вбраннями зірок, які завітали на урочистості. Відвідинами заходу похизувалася й акторка Мер’єм Узерлі – зірка серіалу «Величне століття».

Для церемонії Мер’єм обрала лаконічну на перший погляд сукню-комбінацію кольору хакі. Втім, вона вдало підкреслила декольте акторки та звабливо оголила спину.

Схоже, зірка неабияк захопилася заходом! Дивись її емоційні фото:

Упродовж церемонії Мер’єм встигла поспілкувалася зі своєю землячкою – німецькою акторкою Гайді Клум – і опублікувала спільне щире селфі:

Фото: instagram/meryemuzerlimeryem

Нагадаємо, що нещодавно німецько-турецька акторка стала окрасою іншої знакової церемонії – 76-го Венеціанського кінофестивалю. У розкішній золотій сукні Мер’єм перевершила навіть Роксолану.

Також зазначимо, що Узерлі може похизуватися талантом не лише в акторстві: зірка вправно грає на клавішах і може навіть заспівати. Дивись відео:

Більше красивих образів від красуні-акторки дивись на сайті:

1. Мер'єм Узерлі вразила «голою» сукнею на Каннському кінофестивалі (фото)

2. Мер’єм Узерлі зваблює дуже відвертим декольте (фото)

3. Мер'єм Узерлі захопила романтичною сукнею з трендовим принтом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

 

Новини по темі