Розкішні зіркові образи з «Еммі-2019», у які можна закохатися

Еммі 2019: Наймодніші сукні зірок (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Вишукані, відверті та неординарні вбрання знаменитостей.

Поділитися:

Церемонія нагородження переможців прайм-тайм премії «Еммі-2019» не лише визначила, які серіали ми будемо дивитися цієї осені, а й потішила всіх небайдужих стильними зірковими вбраннями. 

На червоному хіднику урочистого заходу засвітили розкішні сукні Кетрін Зета-Джонс, Софі Тернер, Гайді Клум та чимало інших знаменитостей. Найяскравіші образи потрапили до нашої добірки. Порція естетичного задоволення гарантована! 

Нагадаємо, що «Еммі» (Primetime Emmy Award) — головна американська премія в галузі телебачення. Щороку на початку осіннього сезону Американська телевізійна академія обирає найкращі драматичний та комедійний серіали, мінісеріал, а також вручає нагороди найкращим акторам. «Еммі» вважають телевізійним еквівалентом «Оскара» для кіно, а також «Греммі» для музики. 

Зазначимо, що цьогоріч перемогу в номінації «Найкращий міні-серіал» отримав «Чорнобиль». Кілька причин подивитися його, якщо ти досі цього не зробила: 

Більше стильних зіркових образів:

1. 5 легендарних образів у кіно, які ти захочеш повторити

2. Єва Лонгорія засвітила спіднє в напівпрозорій сукні (фото)

3. Княгиня Монако вийшла на публіку в спідниці від української дизайнерки

4. Наймодніший верхній одяг осені: 5 варіантів від дівчини Бібера

5. 5 секретів Софі Лорен, які зробили її іконою краси та стилю

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі