"Ми танцювали про Україну", — тренерка "Голосу країни-12" Оля Полякова стала учасницею грузинських "Танців з зірками"

Тренерка "Голосу країни-12" Оля Полякова стала учасницею проєкту "Танці з зірками" в Грузії

Оля Полякова та Макс Єжов повернулися на паркет танцювального проєкту.

Поділитися:

Тренерка "Голосу країни-12" Оля Полякова стала учасницею грузинської версії "Танців з зірками", щоб привернути увагу іноземців до війни в Україні, яку розв'язала росія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Між вами була хімія навіть у житті", — Оля Полякова про романтичний виступ своїх підопічних Кліма та Марти Липчей

У понеділок, 31 жовтня, Оля Полякова вперше за тривалий час повернулася на паркет разом зі своїм партнером Максом Єжовим. За словами артистки, в участі є як інформаційна, так і благодійна мета.

"Вже третій тиждень поспіль, я готуюся в залі до непритомності, аби знову вийти на паркет як інтернаціональний учасник грузинських «Танців з зірками... Я впевнена, що у кожного свій фронт, тому перший ефір я присвячую благодійному проєкту «Незламні», аби розповісти якомога більшій кількостi людей про справу, якою я живу останнім часом", — написала співачка в соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренерка "Голосу країни" Оля Полякова починає збір 1 000 000 грн на протезування українських військових

Після виходу на сцену Оля та Макс вийшли у прямий ефір в Instagram та поділилися враженнями від виступу. Пара присвятила чутливий вальс Україні.

"Ми танцювали про Україну. Ми танцювали про те, що сьогодні переживають мільйони людей, коли чоловіки йдуть захищати рідну землю, а жінки танцюють вальс... наодинці", — розповіла Оля в Instagram-stories.

Оля Полякова та Макс Єжов

Нагадаємо, раніше на міжнародній арені "Танців з зірками" предстала співачка Джамала. Вона взяла участь у польській версії танцювального шоу, щоб вкотре привернути увагу світу до війни та зібрати кошти на допомогу українцям.

Новини по темі