Соцмережі тренерки "Голосу країни" Олі Полякової стали предметом масових бот-атак через висвітлення правди про війну в Україні

Голос країни
Соцмереж Олі Полякової стали предметом масових бот-атак через висвітлення правди про війну в Україні: звернення до Михайла Федорова

Співачка звернулася до Міністра цифрової трансформації.

Поділитися:

Тренерка "Голосу країни" Оля Полякова звернулася до Міністра цифрової трансформації Михайла Федорова і попросила допомоги у вирішенні питання масових блокувань персональних сторінок артистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сльози Полякової та неймовірні дуети: чого очікувати телеглядачам від “Вокальних боїв” на “Голосі країни”

"Я хотіла б публічно звернутися до Міністра цифрової трансформації Михайла Федорова та усіх відповідальних осіб з проханням бути почутою у вирішенні наступного, як на мій погляд, дуже важливого  питання. Від початку війни левова частка українських культурних діячів у своїх соцмережах активно висвітлює жахливі події війни. Завдяки своїм сторінкам в Instagram, Facebook ми постійно тримаємо зв’язок зі своєю аудиторією і підтримуємо інформаційний фронт, співпрацюємо з благодійними фондами, аби зробити внесок у нашу спільну перемогу. Однак, останнім часом на соцмережі багатьох селебриті та лідерів думок з багатомільйонною аудиторією посилилися бот атаки, які призводять до блокування та видалення цих сторінок. Подібна історія набуває системного характеру", - написала Оля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: список учасників усіх команд після сліпих прослуховувань

Оля Полякова повідомила, що за останні декілька днів її сторінка в Інстаграм була неодноразово атакована, а тепер і взагалі видалена:

"Видаляються публікації з важливою інформацією про благодійні збори, світлини з наслідками ракетних ударів по українських містах. Таким чином ми втрачаємо зв’язок з величезною аудиторією не лише в Україні, а й закордоном. Нам цинічно намагаються закрити рота у висвітлюванні правди! Не дивлячись на те, що останнім часом ми максимально стримані у своїх публікаціях, виважені у формулюванні думок і слів, соцмережі все одно перебувають під постійною атакою. Сьогодні моя сторінка в інстаграм була видалена. І такі випадки серед українських виконавців, на жаль, непоодинокі. Я прошу допомоги у вирішенні цього питання та щиро сподіваюся бути почутою!". 

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться показ першого епізоду етапу «боїв» наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повертається, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. Цієї осені проєкт виходить на телеканалі ТЕТ, поки 1+1 виконує важливу місію – транслює Національний марафон «Єдині новини».

"Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Новини по темі