"Ми зробимо все, щоб одного дня учасників і гостей "Євробачення" приймав український Маріуполь", — Президент України подякував за перемогу Kalush Orchestra

Президент України привітав Kalush Orchestra із перемогою на Євробаченні 2022

Президент України привітав усіх із перемогою на Євробаченні

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський привітав український гурт Kalush Orchestra із перемогою на Євробаченні 2022, що завершився щойно в Турині. 

Україна посіла 1 місце за результатами голосування глядачів та національних журі конкурсу Євробачення. Після оприлюднення результатів голосування національних журі Україна була 4-юПольша, Молдова, Латвія, Румунія, Литва віддали Україні по 12 балів. Від глядачів Україна отримала 439 балів!

"Наша мужність вражає світ, наша музика підкорює Європу! Наступного року Україна прийматиме «Євробачення»! Втретє у своїй історії. І вірю – не востаннє. Ми зробимо все, щоб одного дня учасників і гостей «Євробачення» приймав український Маріуполь. Вільний, мирний, відбудований! Дякую за перемогу Kalush Orchestra та всім, хто віддав за нас свої голоси! Впевнений, не за горами наш переможний акорд у битві з ворогом. Слава Україні", – написав Президент України одразу після перемоги Kalush Orchestra на Євробаченні. 

Kalush Orchestra

Дивіться виступ гурту Kalush Orchestra у фіналі Євробачення 2022

Новини по темі