Мілла Йовович зізналась, що страждала від затяжної депресії

Мілла Йовович пережила затяжну депресію: Несподівані подробиці
Фото: Alexei Hay, Cosmopolitan

43-річна акторка українського походження зворушила несподіваною заявою.

Поділитися:

Соцмережі зірки голлівудського кіно Мілли Йовович сповнені теплих та радісних кадрів, на яких вона завжди усміхнена і, здавалось би, щаслива. Проте вчора на своїй сторінці в Instagram акторка приголомшила відвертим зізнанням — більшу частину життя вона знаходилася в депресії. Впоратися з важким станом Йовович вдалося лише рік тому.

Я боролася з депресією і низькою самооцінкою протягом усього дитинства і дорослого життя.

І цей рік став першим, коли я почала відчувати контроль над своїм настроєм і просто радіти дрібницям» , — зізналась акторка.

@millajovovich

За її словами, виринути із затяжної депресії допомогли діти та заняття спортом.

«Рік тому я розпочала свою програму щотижневих тренувань і не могла повірити, як дивовижно себе відчуваю всього через кілька тижнів регулярного відвідування спортзалу.

Весь день мене переповнювала неймовірна енергія, я почала отримувати задоволення навіть від простих батьківських обов'язків.

Також Мілла Йовович додала, що саме завдяки тренуванням полюбила рано прокидатися. Раніше зірка називала себе «совою» і насилу вставала з ліжка.  

@millajovovich

«Тепер замість того, щоб байдикувати на дивані та дивитися телевізор, мені хочеться більше гратися зі своїми дітьми, гуляти, готувати і просто активно проводити час, — ділиться акторка. — Початок тренувань — поворотний момент в моєму житті, і я сподіваюся, що зможу надихнути кожного з вас на заняття спортом».

Мілла Йовович пообіцяла публікувати в мережі більше відео зі своїми тренуваннями, щоб усі, хто стикнувся з подібними проблемами, могли з ними впоратися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілла Йовович проводить зимові канікули з родиною (милі фото)

Новини по темі