Місячне затемнення у травні 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Місячне затемнення 5 травня — 1+1
freepik.com

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Місячного затемнення та Повні у травні?

Поділитися:

Повня у травні буде дуже особливим днем, оскільки у цей день відбудеться перше Місячне затемнення 2023 року. Чого чекати всім знакам зодіаку на Місячне затемнення, розповіла астрологиня Анжела Перл. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Місячне затемнення у день Повного місяця 5 травня

Гороскоп на Місячне затемнення Овен

5 травня Повний місяць і Місячне затемнення у вашому 8 будинку фінансів, чужих грошей. Це буде останнє затемнення у будинку фінансів. Завершаться всі справи щодо цього будинку: фінанси, податки. Також це про емоції, психологічні проблеми. Вам відкриється, чому це відбувається з вами. Ви зможете позбутися своїх страхів. 

Гороскоп на Місячне затемнення Тілець

5 травня Повний місяць і Місячне затемнення у вашому 7 будинку стосунків. Ви ухвалите рішення щодо ваших відносин, шлюбу, статусу. Можливе розлучення або спільний бізнес. Також підсвітяться ваші стосунки з роботодавцем. Також це вороги та всі інші люди. 

Гороскоп на Місячне затемнення Близнюки

5 травня - Повний місяць і Місячне затемнення в 6 будинку (тема служіння, обов'язків). Щось, що тривало 2 роки, наразі закінчується. Важливим є планування дня, турбота про себе, про своє здоров'я. Можуть бути новини про роботу, здоров'я, зміните щось із цього, а також станеться щось з домашніми тваринами. 

Гороскоп на Місячне затемнення Рак

5 травня - Повня та Місячне затемнення в 5 будинку (любов, радість, задоволення, діти, бізнес). Ви намагатиметеся завагітніти або дочка виходить заміж, або реалізується творчий проєкт, хобі. У коханні настане ясність - можливо завершення відносин чи перехід відносин нового рівня. А може розкриється любовний трикутник.

Гороскоп на Місячне затемнення Лев

5 травня Повний місяць і Місячне затемнення в 4 будинку гороскопа. Висвітляться питання місця проживання, родичів. Настане кульмінація у чомусь, ви отримаєте плоди ваших зусиль раніше.

Гороскоп на Місячне затемнення Діва

5 травня - Повний місяць і Місячне затемнення в 3 будинку спілкування, контактів, комунікації. Можливо нове знайомство, нове коло спілкування, нові контакти. Також затемнення може дати кульмінацію або завершувати стосунки з партнером, із друзями. Може з'явитись нова сфера спілкування на роботі, нові люди з'являться у вашому оточенні. Запитання, пов'язані з транспортом, продаж авто. Також це родичі, будьте обережні, можливі конфлікти чи новини. Сусіди теж питання по третьому будинку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСонячні та місячні затемнення 2023 року: точні дати та вплив

Гороскоп на Місячне затемнення Терези

5 травня Повня та Місячне затемнення в 2 будинку – не можна приймати важливих рішень. 

Гороскоп на Місячне затемнення Скорпіон

5 травня Повний місяць і Місячне затемнення у вашому знаку, в 1 будинку (маса подій які можуть змінити ваше життя на краще) Це останнє затемнення у вашому знаку в цьому циклі (відчують сильніше ті, у кого акцсендент з 10 по 18 градусів Скорпіона або день народження) з 3 по 11 листопада.

Гороскоп на Місячне затемнення Стрілець

5 травня Повний місяць і Місячне затемнення в 12 будинку гороскопа. Це будинок самопізнання, самотності, аскетизму. Це затемнення поставить крапку і висвітлить те, чого потрібно звільниться. Можливо, ви проведете багато часу на самоті і вирішите нарешті, що у вашому житті вам більше не потрібно. 

Гороскоп на Місячне затемнення Козеріг

5 травня Повний місяць і Місячне затемнення завершується Коридор затемнень. Воно буде у вашому 11 будинку гороскопу, будинку майбутнього, планів, наші мрії та плани, наше оточення. Потім може змінити оточення, завершити відносини з друзями. Це останнє затемнення у цьому будинку. Щось вирішиться чи виявиться таємне. 11 будинок також про онлайн бізнес.

Гороскоп на Місячне затемнення Водолій

5 травня Повний місяць і Місячне затемнення в 10 будинку. На вас чекають зміни в кар'єрі, з цілями, шлюбом, навчанням, можливо, з батьками. Це буде кульмінація чогось, також змінюється ваша соціальна роль. 

Гороскоп на Місячне затемнення Риби

5 травня Повня та Місячне затемнення в 9 будинку гороскопа (розширення кругозору, не варто приймати важливі рішення, пошук сенсу життя, переїзд).  

Дивіться місячний календар вдалих днів на травень 2023 від майстра фен-шуй Давида Векуа:

Новини по темі