Мода 2016: Які шарфи у тренді цього сезону

Андре Тан навчив добирати шарфи до всіх типів фігури

Поділитися:

Шарф – елемент гардеробу, який може оригінально доповнити будь-який образ. Аби щодня виглядати по-різному, дизайнер Андре Тан радить мати у шафі як мінімум десять таких шаликів чи хутинок. Як їх правильно носити? Які форми вибирати? Та як за їхньою допомогою коригувати «фігуру», дізнавайтеся просто зараз.

ШАРФИ. MUST-HAVE ЦЬОГО СЕЗОНУ

  1. Шарф-оселедець або шарф-удав. Така річ ідеально поєднується із сукнями-футлярами, джинсами-кльош і взагалі будь-якими брюками.
  2. Вузенький шарф-чокер – тоненька хустинка, яка оригінально пов’язується на шиї. Такий варіант актуальний для офісу, прогулянок і навіть для сцени. Так, тренер Голосу країни 6 Іван Дорн нерідко вдягає чокер на зйомки проекту.
  3. Комбінований шарф. Поєднуйте шарфи різних кольорів і фактур, аби надати образові оригінальності.

ЯК ДІБРАТИ ШАРФ ДО РІЗНИХ ТИПІВ ФІГУРИ

Худим дівчатам личать практично всі шарфи: і крупного плетіння, і тонкі, і удави. Проте, якщо у вас важкий низ, не забувайте прикривати плечі об’ємними шарфами. Це допоможе врівноважити фігуру.

Якщо у вас великий (5, 6, 7-й) розмір грудей, у жодному разі не закривайте шию. Стежте, аби ця частина була оголеною на мінімум 3-4 сантиметри. За рахунок цього ви здаватиметеся стрункішою. Ідеальний для такої фігури шарф-оселедець та шарф із крупними квітами.

Пильнуйте, аби шарф не закінчувався на проблемній зоні. Наприклад, якщо у вас крупний таз, зробіть так, щоб хустина не висіла на рівні стегон. Краще зробіть вузлик або зафіксуйте її на шиї.

ЯКУ ХУСТИНУ ВДЯГАТИ В ЦЕРКВУ

Щоб бути стильною, зав’яжіть шалик вузлом на потилиці. І спрямуйте кінчики на одне плече.

Якщо ви виглядаєте втомленою, вдягніть кораловий шарф.  Він відтіняє обличчя , надає йому свіжості і розгладжує зморшки.

Як правильно носити шарфи, дивіться у відео програми Сніданок. Вихідний онлайн.