Модні тенденції манікюру на осінь 2018

Наймодніші ідеї манікюру на осінь 2018
Фото: @g.bar.kiev

Нейл-тренди, що надихають!

Поділитися:

Тренди осіннього манікюру надзвичайно різноманітні та оригінальні, тому ми підготували для вас список рекомендацій, які допоможуть створити свій ідеальний манікюр. Читайте про найактуальніші відтінки, принти та форми у нашій добірці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підібрати свій колір волосся: Секрети фарбування

АСИМЕТРІЯ 

Різноманітні геометричні фігури, мазки та асиметрія стали актуальними принтами осіннього манікюру. Лінії зображення фігур повинні бути чіткими і тонкими. Обирайте за основу ніжні відтінки рожевого або персикового, а для асиметричних зображень використовуйте блискучі та яскраві барви. Крім того, актуальним є асиметричне нанесення двох кольорів лаку на нігті. 

@g.bar.kiev

ГОРОХ

Горох став одним з головних принтів осені 2018, тому Paintpoint на нігтях актуальний, як ніколи. Такий життєрадісний nail-принт додасть вашому образу свіжості та легкості. 

@g.bar.kiev

МІНІМАЛІЗМ 

Природні напівпрозорі відтінки опинилися на піку популярності ще влітку 2018-ого і не втратили популярності восени. Не важливо - глянцевим чи матовим буде покриття, головне, аби нюдовий відтінок майже зливався з вашим кольором шкіри. Такий вид манікюру більше пасуватиме для коротких нігтів форми м’який квадрат або овал. Крім того, актуальними будуть ніжний сірий, холодний лавандовий та глибокий синій відтінки. 

МЕТАЛІК 

Лак кольору металік створює справжній модний шик! Дрібний шиммер на нігтях має особливо яскравий та розкішний вигляд. 

@g.bar.kiev

НАСИЧЕНИЙ ЧЕРВОНИЙ

Класичний червоний відтінок не здає своїх позицій і залишається актуальним восени 2018-го. Такий яскравий та водночас елегантний манікюр ідеально підійде для романтичної прогулянки або світського заходу. Особливо вишуканий вигляд червоний лак матиме на формі нігтів «мигдаль» або «балерина».

@g.bar.kiev

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ванночок для рук, що захистять від сухості восени

Новини по темі