Як підібрати свій колір волосся: Секрети фарбування

Як знайти свій колір волосся
@liketoknow.it

Дієві поради, що допоможуть знайти свій ідеальний відтінок.

Поділитися:

У певний період життя кожна жінка прагне змін. Ніщо не освіжає й не надихає краще, ніж нова зачіска. Новий колір волосся дає змогу відчути себе іншою, оновленою та невимушеною. Як обрати вдалий відтінок для себе - читайте у наших рекомендаціях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зупинити випадіння волосся

1. Визначіть свій відтінок шкіри. Світла шкіра з рожевим відтінком найкраще компонується з блондом. Персиковій шкірі більше личитиме русе волосся. Смагляву шкіру ідеально підкреслить шоколадний відтінок волосся. Прихильниці пофарбування у рудий повинні мати бліду шкіру. Б’юті-експерти стверджують, що стовідсотковим попаданням буде пофарбування на тон світліше або темніше від вашого природнього кольору. 

@diormakeup

2. Порадьтесь зі спеціалістом. Якщо ви наважились на фарбування вперше або, можливо, робили це дуже давно і прагнете змін, важливо знайти свого майстра. Поставтесь до пошуків перукаря настільки ж відповідально, як якби ви йшли до лікаря, адже йому ви теж повинні цілковито довіряти. 

3. Якщо ви хочете пофарбуватися у домашніх умовах, допоможуть підібрати відповідний відтінок фарби спеціальні б’юті-додатки. За допомогою додатків ви зможете визначити свій відтінок шкіри і приміряти різноманітні перуки онлайн. 

4. Не бійтеся експериментувати! Нині існує безліч фарб, які зможуть вас перефарбувати у рожевий, а вже після миття голови повернути у природній колір. Придивіться, як ваше волосся «грає» на сонці, і знайдіть свій відтінок яскравого! 

@lorealhair

5. Не забувайте про альтернативу. Не обов’язково кардинально змінювати імідж одразу ж! Пам’ятайте про такі трендові техніки фарбування, як омбре, балаяж, контуринг тощо. Однотонне й «правильне» фарбування вже давно не в моді. Досвідчений колорист розмішує різні відтінки фарб й підбирає колір відповідно до вашого типу шкіри й рис обличчя. Якісне пофарбування здатне навіть приховати недоліки вашого обличчя. 

@g.bar.kiev

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 модних зачісок для короткого волосся

Новини по темі