Модний домашній одяг для затишних вечорів

Що носити вдома - модні піжами і халати
Reserved

Ідеї зручного і стильного одягу для дому на будь-який смак.

Поділитися:

Напевно ви помічали, наскільки сильно зовнішній вигляд впливає на наш настрій. Одягла нову сукню — і відразу хода впевнена, очі горять і здається, що готова підкорити весь світ. Ось тільки вдома ми про це чомусь забуваємо і одягаємося в кращому випадку в махровий халат, в гіршому — в стару поношену футболку і лосини. Але ж насправді одяг для дому теж може бути стильним, цікавим і комфортним одночасно. У цьому переконає наша добірка. 

Піжамний комплект

З довгими брюками або з шортами, з ультралегкого шовку або м'якого трикотажу, в смужку або з кумедним принтом — вибір безмежний.

Reserved

Reserved

H&M

Сукня для дому

Не ночнушка і не розтягнута футболка, а повноцінна сукня з відділу домашнього одягу. Хто сказав, що такий стильний варіант не підходить на кожен день? Особливо, якщо ви мама у декретній відпустці, вам доводиться проводити багато часу в чотирьох стінах, але хочеться залишатися жіночною і бути в тренді. В такому вбранні можна навіть зустрітити гостей, які несподівано зазирнули на чашечку чаю. 

Zara

Oysho

Oysho

Білизна для дому

Такий комплект просто зобов'язаний бути в гардеробі. Для романтичних вихідних або просто для того, щоб підняти собі настрій. Обирайте м'яку білизну, без кісточок і поролону. Ступінь підтримки бюстгальтера — легка або середня.

Oysho

Oysho

Халат

Махровий халат практичний, якщо користуватися ним після душу. В інший час можна носити гідну альтернативу. Наприклад, кімоно або в'язаний.

Zara

Oysho

Комбінезон

На такий затишний костюмчик зважиться не кожна, але спробувати хочеться всім. Можна вибрати нейтральний, а можна з якимось персонажем або твариною.

Reserved

Cropp Town

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як мати більш стрункий вигляд: 5 модних лайфхаків

Новини по темі