Джинси-кльош: З чим поєднувати трендову річ

Джинси кльош - як носити і з чим поєднувати
@lisa.olssons

Поради, які допоможуть виглядати сучасно у легендарних брюках 70-х.

Поділитися:

Джинси рятують завжди, коли ідеї, що вдягнути закінчуються. Вони універсальні, зручні та легко поєднуються з будь-яким одягом. Однак все не так просто, коли справа доходить до модних цього сезону джинсів-кльош. Щоб виглядати в них стильно і сучасно, а не втікачкою з минулого століття, доведеться попрацювати. Але результат того вартий.

Який кльош в моді?

Не всі розкльошені джинси однаково актуальні. Можна виділити три найстильніших варіанти:

  • довгі джинси, які закривають взуття, з очевидним переходом від верхньої вузької частини до нижньої широкої;
  • укорочені моделі з менш вираженим розишеренням;
  • ультраширокі, в яких кльош починається від стегна.

Також допустимі джинси з бічними розрізами, бахромою і нашивками деніму більш насиченого відтінку. З чим поєднувати модні джинси-кльош?

З піджаком

Піджак до середини стегна в дрібну або велику клітинку добре доповнить ретро-стилістику розкльошених джинсів. Більш неформально виглядає образ з деніму класичного блакитного кольору і сірим або коричневим верхом. В такому випадку взуття краще підібрати контрастне біле. Якщо дрес-код на роботі не дуже суворий, в офіс можна вдягнути чорні джинси-кльош і піджак в тон.

@marie_jaster

@hm_styling

З денімом

Різноманітні total-луки як ніколи в моді. Верх і низ, що співпадають за кольором, візуально "витягують" фігуру і додають стрункості. Нестандартно обіграти цей тренд можна і за допомогою єдиного матеріалу у вбранні – деніму. Поєднуйте розкльошені джинси з джинсовою сорочкою або курткою.

@lisa.olssons

@boymominjeans

З укороченим светром

Щоб брюки-кльош не крали довжину ваших ніг, варто пам'ятати про акцент на талії. Об'ємний светр буде її перекривати, а заправити в'язану річ в джинси не вийде. Тому радимо віддати перевагу вкороченим моделям. Тут також можна поекспериментувати і підшукати короткий светр у дусі 90-х.

Topshop

@lisa.olssons

З водолазкою

Цей елегантний предмет гардероба не тільки зігріє шию, але і красиво підкреслить всі вигини фігури. Важливо для володарок широких стегон: вузька водолазка збалансує широкий розкльошений низ.

Free People

@jessicarcrone

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші брюки сезону осінь-зима 2018/19

Новини по темі