Модний манікюр: 5 головних відтінків у 2019 році

Модний манікюр 2019
Unsplash

Стильні ідеї для покриття нігтів, які варто спробувати якомога швидше.

Поділитися:

Якщо ви вже розібралися, як носити головний колір року, час задуматися і про актуальні в 2019-му відтінки для манікюру. Солодкий бузок, нічне небо або глибокий винний? Обирайте, яким буде ваш модний манікюр в новому році.

Живий корал

Витончений і дуже весняний відтінок коралових рифів доречно додати не лише до свого гардеробу, а й в якості стильного акценту — до манікюру. Вітаються суміжні кольори гами: від нюдового рожевого до майже червоного. Навіть якщо вам лінь вигадувати дизайн, одного тільки покриття у відтінку «живий корал» буде достатньо, щоб створити красивий модний манікюр.

Солодкий бузок

Ніжний пастельний бузковий колір — чудовий вибір для молодих дівчат. Він додасть образу грайливості та свіжості. Також до модних кольорів манікюру можна віднести і схожий на нього лавандовий.

Затемнення

На противагу світлим, молочним відтінкам бузку і корала виступає Eclipse — колір нічного неба. Такий варіант дизайну сподобається прихильницям темного манікюру. На відміну від чорного, «затемнення» — відтінок менш різкий і не такий контрастний. Те, що потрібно!

Винний

Глибокий, благородний, але до того ж універсальний колір. Jester red вже давно увійшов до списку базових, тому з таким модним манікюром вам точно не доведеться хвилюватися, що вдягнути. Бордові відтінки прекрасно поєднуються з будь-якими іншими. Хочеться додати трохи перчика? Обирайте більш яскравий колір, що наближається до червоного. Вийде все одно стильно.

Соя

Наостанок — ще один легкий відтінок. Найближче колір «соя» до бежевої гами. Стримане, але дуже жіночне рішення на кожен день.

Якщо вам подобається експериментувати, спробуйте поєднати кілька запропонованих кольорів. Тоді ваш манікюр буде не тільки наймоднішим, але й унікальним.

Новини по темі