Молодий місяць у червні 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на Молодик від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Молодий місяць 18 червня — 1+1
Unsplash

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Молодика 18 червня?

Поділитися:

18 червня починається новий місячний цикл за місячним календарем. Новий місяць несе нові енергії, це дуже хороший період для планування, творчості, загадування бажань. Чого чекати всім знакам зодіаку на Молодий місяць у червні 2023 та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць у червні 2023 від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, життя яких змінить Молодий місяць у червні

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Молодий місяць у червні 2023

Гороскоп на Молодик Овен

18 червня Молодий місяць у 3 будинку. Нові знайомства, навчання, подорожі, переговори. Все, що пов'язане із листом, блогами, написанням книг і т.д. Курс фото, все, що пов'язано з транспортом та технікою. Ви можете отримати права і навіть переїхати

Гороскоп на Молодик Телець

18 червня Молодик перебуватиме у 2 будинку грошей. Очікуйте отримання доходів, зарплати. Можливе вдале вкладення грошей, здійснення вигідної угоди, нова робота. Також це вдалий період для нових починань. 

Гороскоп на Молодик Близнюки

18 червня Молодий місяць. Він в 1 будинку гороскопа, у вашому знаку. Якщо у вас День народження з 14 по 22 червня, то у вас Молодий місяць буде діяти всі 12 місяців і принесе вам нову людину в житті або нову роботу, нове місце проживання або народження дитини. Нове життя розпочнеться. Ви можете повністю змінитись. Нове прізвище або ім'я нове, якщо у вас асцендент у 26 градусах Близнюків або 4 градуси до або після (з 22 по 30 градусів Близнюків). Якщо щось починаєте, реєструєте дуже добре починати 18 чи 19 червня. Бо з 20 червня Венера починає гальмувати.

Гороскоп на Молодик Рак

18 червня Молодик опиниться у вашому 12 будинку гороскопа. Ви будете спілкуватися з кимось із-за кордону. Можливо, доведеться усамітнитися, щоб зайнятися навчанням, роботою чи лікуванням.

Гороскоп на Молодик Лев

18 червня Молодий місяць у вашому 11 будинку гороскопа, будинку майбутнього, планів, мрії. У вас 18 червня з’являться нові плани, нове бачення, нова мета. Може, ви братимете участь у якомусь семінарі, конференції, може бути навіть онлайн, тому що 11 – будинок інтернету. Також це будинок друзів. Друзі Вас можуть з кимось познайомити, чи нові друзі з'являться, нове оточення, нові однодумці.

Гороскоп на Молодик Діва

18 червня Молодик пройде в 10 домі гороскопа, який відповідає за вашу роль у суспільстві, статус, кар'єру. У вас з'явиться нова мета або план, які приведуть до успіху. Висока ймовірність вдалої зміни роботи. Також можлива зміна статусу: ви вийдете заміж або завагітнієте.

Гороскоп на Молодик Терези

18 червня Молодий місяць у 9 будинку гороскопа, там же, де і Меркурій. Нова поїздка, подорож, новий закордонний паспорт, нова зустріч, знайомства з людиною іншої національності, нова інформація щодо навчання, освіти, нова робота пов'язана з викладанням чи подорожами. У вас з'являться нові цілі, це теж пов'язано з бажаннями. Новий погляд на життя, ви по-іншому побачите все навколо вас. Добре рекламувати себе.

Гороскоп на Молодик Скорпіон

18 червня Молодик опиниться у 8 домі фінансів і стосунків. Вирішаться грошові справи, може з'явитися новий партнер. Можна починати нові проєкти. Після 20 червня не рекомендується вирішувати будь-які питання, оскільки Венера почне сповільнюватися і готуватися до ретроградності.

Гороскоп на Молодик Стрілець

18 червня Молодий місяць у 7 будинку: тема відносин, інших людей, партнерства. Нові відносини, нові бізнес-партнери, нові контракти, угоди, хтось новий з'явився у вашому житті. Найсильніше відчують ті, у кого асцендент з 22 по 30 градуси Стрільця або День народження з 16-17 грудня по 21-22 грудня.

Гороскоп на Молодик Козеріг

Молодик 18 червня пройде у вашому 6 будинку гороскопа, який відповідає за вашу сферу зайнятості. Ви можете отримати вигідну пропозицію щодо роботи або для бізнесу. Можливо, ви зміните свої звички. Це прекрасний час, аби зайнятися харчуванням і спортом. 

Гороскоп на Молодик Водолій

18 червня Молодий місяць у 5 будинку гороскопа, будинок радості, будинок дітей, будинок любові. У вас може народитися дитина, або ви активно її плануватимете, можливо навіть ЕКЗ, або вас візьмуть хресною для дитини. Обережно з любовними справами та остерігайтеся любовних трикутників. Може з'явитись новий творчий проєкт, нове хобі. Можливо, ви розпочнете свою справу.

Гороскоп на Молодик Риби

18 червня Молодий місяць у вашому 4 будинку гороскопа: місце проживання, нерухомість, покупка квартири, будинки, землі, дачі, покупки для будинку. Це може бути новий член сім'ї, це можуть бути гості. Можливо ремонт, початок ремонту будинку. Якась інформація, новини, які стосуються членів сім'ї чи когось із батьків.

Новини по темі