Коли Молодик у квітні 2022: що можна та не можна робити, аби залучити удачу та відвести усі негаразди

Молодик у квітні 2022: що можна та не можна робити

Молодик 2022 Україна: коли буде Молодик за київським часом, що можна та не можна робити в Молодик.

Поділитися:

У квітні Місяць розпочне свій новий цикл два рази: на початку та на кінці місяця. Для того, аби він не накликав біду, а навпаки залучив усілякі блага, необхідно знати, коли Молодик у квітні, а також що можна та не можна робити в Молодик. Рекомендовано також звіритися з Місячним календарем на квітень, аби розуміти, які дні сприятливі та несприятливі для нових починань, а також перевірити, коли магнітні бурі у квітні 2022, аби вас не підвело самопочуття.

Коли молодик у квітні 2022

Перший Молодик у квітні відбудеться у перший день місяця, 1 квітня о 9:24 за київським часом. Оновлення циклу пройде в сузір'ї Овна.

► Молодик в Овні означає обнулення та оновлення у будь-яких сенсах, адже Овен – це перши знак зодіаку у зодіакальному колі, а Молодик – це вступ у нову фазу Місяця. Це буде часом нових ідей та виокремлення вашого творчого потенціалу. Будь-яка праця, за яку ви візьметесь, буде продуктивною та приємною. Планета Марс як покровитель сузір'я додасть вам ще більше ентузіазму та допоможе досягти висот. Саме зараз треба наважуватися на те, про що вже давно мріяли. Звісно в такі важкі часи, коли в країні війна, яку розпочала росія, дуже важко бути в гарному настрої та втілювати усі свої плани, які були в мирний час. Проте ті сили, які ви відкриєте у собі під час Молодику в Овні допоможуть відволіктись та додати трохи оптимізму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячний календар на квітень 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Другий Молодик у квітні буде в сузір'ї Тільця, в останній день місяця, 30 квітня о 23:38 по Києву

► Цей Молодик приверне увагу до вашого фінансового добробуту. Зараз, коли багато людей залишилось без роботи через війну, яку розв'язала країна-агресор росія, особливо важливо відчувати комфорт та достаток. Тому не робить імпульсивних вчинків та покупок, краще все спланувати та деякий час поводити себе економно, навчитися фінансовій грамотності.

Що можна робити в Новий місяць у квітні 2022

Як вже частково було зазначено, у Молодик важливо займатися плануванням: як короткостроковим, так і довгостроковим. Головне, аби ви подумки формулювали саме ваші плани, а не мрії: інакше нічого не збудеться. Цей день варто присвятити розв'язанню першочергових питань та позбавленню будь-яких шкідливих звичок: такий "розвантажувальний день" допоможе зміцнити ваше здоров'я. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на квітень 2022: сприятливі та несприятливі дні для наведення краси

Ваші стосунки з оточенням в цей день можуть бути натягнутими, висока ймовірність конфліктів. Тому спрямуйте усю свою енергію на уникнення неприємностей, спокій та знаходження компромісів. Рекомендується в цей день пробачати старі образи та покращувати спілкування з найріднішими, проводити день з сім'єю чи найближчими друзями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на квітень 2022 для всіх знаків зодіаку: прогноз від астрологині, що передбачила війну

Що не можна робити в Молодик

У Молодик не можна проводити переговори й призначати зустрічі, здійснювати великі покупки, піддаватися будь-якому негативу й сваритися, багато їсти та зловживати алкоголем. Також не рекомендовано здійснювати будь-які важливі плани: можна лише займатися плануванням.

Новини по темі