Молодий місяць у вересні 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на Молодик від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Молодий місяць 15 вересня
freepik.com

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Молодика 15 вересня?

Поділитися:

15 вересня починається новий місячний цикл за місячним календарем. Чого чекати всім знакам зодіаку на Молодий місяць у вересні 2023 та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць у вересні 2023 від відомої астрологині Анжели Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Молодий місяць у вересні 2023

Гороскоп на Молодик Овен

15 вересня Новий Місяць в 6 домі роботи. Тут же Меркурій розвертається у прямий рух. Все, що стосується роботи: нові ідеї, інформація, документи, зустрічі, знайомство – усе це очікується в другій половині вересня. У цей період Овни можуть змінити роботу, або напрямок діяльності. Можливо ви нарешті наважитеся на власний бізнес. 15 вересня ви також звернете увагу на своє здоров’я. Запишіться до лікаря, здайте аналізи. Нічого жахливого не відбудеться, але змінити спосіб життя на краще буде доречно. Готуйтеся до майбутньої операції, або до вагітності. 

Гороскоп на Молодик Телець

15 вересня Молодий місяць в 5 домі кохання. Це сприятливий час для творчості, радості, натхнення та нового кохання. Ймовірна вагітність. Меркурій перестає бути ретроградним, і це вплине на сферу освіти та самовираження. Можете почати новий бізнес.

Гороскоп на Молодик Близнюки

15 вересня Новий Місяць в 4 домі – це місце проживання, сім’я, нерухомість. Омріяний переїзд все ж відбудеться. Покупець на ваш будинок знайдеться вже в другій половині місяця. Відповідь на запит про кредит теж прийде після 15 вересня. Усі питання по документах, які стосуються проживання – про 4 дім. Новий Місяць дасть вам інформацію, новину про ваше місце проживання. Близнюки можуть змінити паспорт, або тільки прізвище в ньому. Новини про поповнення в родині не уникнути. Усі питання стосовно будинку вирішаться після 15 вересня. 

Гороскоп на Молодик Рак

15 вересня Новий місяць у 3 домі спілкування та контактів. Молодий місяць принесе новини від родичів.

Гороскоп на Молодик Лев

15 вересня Новий місяць 2 домі грошей. Молодий місяць тут же надасть джерело енергії. У вас буде більше грошей, з’являться нові ідеї та енергія. Можливі публічні виступи, заняття вокалом.

Гороскоп на Молодик Діва

Новий Місяць 15 вересня пройде у знаку Діва. З'явиться більше енергії!  Хто більше всіх відчує його вплив? Звісно ті, у кого день народження 15 вересня, а також 3 дні до і після. З 12 по 18 вересня чекайте прилив ентузіазму. Новий стиль, зачіска, ім’я, прізвище, роль, статус. Можуть розпочатися перемовини. Усі Діви відчують вплив Молодика, але чутливішими будуть люди з асциндентом у 21 градусі (з 18 по 24 також). Це дуже сприятлива дата для початку справ. Варто згадати, що те, що розпочинається під час Нового Місяця, закінчується або приносить результати в Повний Місяць. 

Гороскоп на Молодик Терези

15 вересня Молодий місяць в 12 домі звільнення та медицини. Зміниться коло спілкування, перейдете на іншу роботу. Буде благодійна діяльність. Ви пройдете медичний огляд. Отримаєте новини від когось здалеку, можлива еміграція. 

Гороскоп на Молодик Скорпіон

15 вересня Новий Місяць в 11 домі гороскопа. В цей же день Меркурій розвертається в прямий рух. Ретроградність завершується, а це значить, що вже можна купувати техніку, автомобілі, квартиру. Будь-які документи підписувати теж дозволяється. Та астрологиня радить почекати ще 3 дні. 11 дім принесе нам знайомих, які невдовзі стануть хорошими друзями. Хорошою ідеєю буде починати бізнес онлайн. По цьому ж домі можна створити ютуб канал. Анжела Перл нагадує, що 11 дім це бажання і спонукає зробити перший крок до виконання мрії. Також цей дім змушує масштабуватися. Думки про розширення бізнесу чи місця проживання будуть актуальними на той час. Після 15 вересня період сприятливий для вагітності й народження дітей. 

Гороскоп на Молодик Стрілець

15 вересня Новий місяць у 10 домі досягнень та репутації. Із закінченням ретроградного руху вже можна укладати договори. Ви заявите про себе. Станете рольовою моделлю, будете когось навчати. Молодий місяць у цьому ж домі принесе нові ідеї, інформацію, а також статус.

Гороскоп на Молодик Козоріг

15 вересня Новий Місяць в 9 домі гороскопа. З’єднується Сонце з Місяцем. З їх поєднанням народжується нова енергія, ідея. 9 дім відповідає за популярність. Він про рекламу, вихід на новий рівень. Книги, фільми, поїздки – це все розширить ваш кругозір. Можливо, нова книга розкриє очі на звичні речі. Сприятливим буде просувати свій курс, навчати когось. 

Гороскоп на Молодик Водолій

15 вересня Молодий місяць у 8 домі фінансів принесе нову співпрацю. Отримаєте серйозного клієнта чи інвестора. Це сприятливий час, щоб працювати над залежностями, почати психотерапію. Відкриється якась таємниця. Поновляться інтимні стосунки або ж з’явиться новий партнер.

Гороскоп на Молодик Риби

15 вересня Молодий місяць 7 домі гороскопа. Це дім шлюбу. Новий Місяць принесе нові знайомства. Це не обов’язково романтичні стосунки. Новий клієнт теж можливий. Після 15 вересня є шанс отримати співпрацю з іншою організацією, або підписання угоди. Анжела Перл радить підписувати будь-які угоди після 17-18 вересня. 

Новини по темі