Моніка Белуччі відвідала бал-маскарад у розкішному образі (фото)

Моніка Белуччі прибула на світський захід на човні (ФОТО)
GettyImages

Зірка нагадала середньовічну аристократку.

Поділитися:

Минулих вихідних у венеційському палаці Labia відбувся неймовірний костюмований бал Dior у стилі світського рауту XVII століття. Урочисту подію присвятили 20-річчю фонду Venetian Heritage, який опікується збереженням унікальної спадщини Венеції.

Приміряти цікаві образи, створені модним будинком Dior спеціально для венеційського карнавалу, прийшли й голлівудські зірки. Сієнна Міллер, Тільда Суінтон, Карлі Клосс з’явились у елегантних сукнях, масках та накидках.  

Справжній фурор спричинила поява ефектної італійської красуні Моніки Белуччі разом з її молодим бойфрендом, художником Ніколасом Лефевром. Пара прибула на бал каналами міста на човні. 

Проте на урочисту частину коханий акторки не залишився, тому перед фотокамерами Моніка вже позувала сама. Вечірня сукня зірки складалася із золотого корсету з квітковим принтом та пишної спідниці з фатину. Також на плечах Белуччі була накидка у венеційському стилі, а в руках бордовий клатч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 54-річна Моніка Беллуччі вразила фотосесією в купальнику

Дата проведення маскараду була обрана невипадково. 11 травня стартувала 58-а Венеційська бієнале — одна з найбільших виставок сучасного мистецтва. Минулого разу Україну на гучній події представлял фотограф Борис Михайлов.

Гортайте галерею, щоб побачити образи інших зіркових гостей події.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Smith-Petersen PR (@smithpetersenpr)

Нагадаємо, у березні цього року Моніка Белуччі здійснила свій перший публічний вихід з новим бойфрендом. Більше про стосунки закоханих: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моніка Белуччі заявила, що не соромиться свого віку і обожнює секс

Новини по темі