Мосейчук, Горбунов і Бориско показали, якими були, коли прийшли на "1+1"

Мосейчук, Горбунов і Бориско показали, якими були, коли прийшли на "1+1"

Зірки каналу долучилися до мережевого флешмобу

Поділитися:

Соцмережі заполонив флешмоб, у якому користувачі діляться своїми старими світлинами. Так, нещодавно унікальне дитяче фото опублікувала ведуча "ТСН. Ранок" Марічка Падалко. Услід за колегою ексклюзивні знімки показали й інші зірки каналу.

Ведуча "ТСН" Наталія Мосейчук продемонструвала, якою була в перший місяць роботи на "1+1" і розповіла, що відчувала у той період свого життя.

"2006 рік, вересень. Я – щаслива мама  восьмирічного Антона і вже ведуча каналу "1+1". Рівно місяць.  Позаду – семирічна історія роботи на "5 каналі". Досвід. Напрацьовані форми праці. Коло друзів. Попереду – невідомість. Просто треба було щось міняти і я наважилася. Тоді ще не знала, що буде власний проект "Приховане життя", нічні політінтерв'ю в "ТСН",три роки роботи  день у день у прайм -тайм. Але все це не головне. "Головне" народилося шість років потому – Матвій. Але я ще не знала…", - згадує ведуча.

Наступне фото було зроблено вже після народження молодшого сина Наталії. Це була перша фотосесія вдруге молодої мами.

"Матвій, який народився з вагою  майже чотири з половиною кілограми, округлив мої форми. Фотограф Ростислав Ріпка та гример Вікторія  Шаповалова про це коректно мовчали, а я тоді ще була так глибоко в материнстві, що не звертала уваги на недосконалості  фігури. Прес-служба сказала: "Треба фотосесія", я сказала: "Слухаюсь". Вони шукали щось нове у моєму післядекретному образі, я в думках бігла додому, годувати своє Сонечко", - ділиться Мосейчук.

Зауважимо, що певний час Наталія була чи не єдиною ведучою "ТСН", зачіска якої не відповідала форматові програми.

"На цих фото я ще з довгим волоссям. Не зраджувала йому років десять. І, наскільки я пам'ятаю, довгий час була єдиною ведучою новин, яка навідріз відмовлялася  привести зачіску до новинного формату. Врешті це сталося. Абсолютно добровільно. Коли ніхто не вимагав і не очікував. Просто тому, що так вирішила я, а стиліст Ілона Намазова та перукар Валентин Стародуб зробили мене такою,  до якої ви звикли за два роки", - розповіла про свої старі фотографії Мосейчук.

Наступним до флешмобу долучився Юрій Горбунов. Ведучий згадав, як вів "Сніданок з 1+1" а також поділився світлинами, зробленими на кухні проекту "Смакуємо".

"Цим фото років шість. Кадр зроблений в студії "Сніданку з 1+1". Моєю співведучою тоді була Марічка Падалко. Ведучим ранкової програми я був якраз одразу після першого сезону проекту "Танці з зірками". Пам'ятаю, один з останніх ефірів шоу набрав понад 50 відсотків частки рейтингу. Цей успіх на телебаченні ніхто так і не зумів повторити", - розказав Юрій.

"На кухні проекту "Смакуємо". Може, 2009 рік. До речі, у нас було два знімальні павільйони: один в Україні, а другий в Москві. Вони були як близнюки, зараз навіть по фото складно визначити, де саме я. В день ми зазвичай записували декілька програм, одну за одною. В перервах взимку я грівся гарячим чаєм і готувався до приходу гостя", - поділився спогадами Юрій Горбунов.

Також своїми давніми фото потішила ведуча "ТСН" Юлія Бориско. Вона згадала свій найрадикальніший ефірний образ, а також початок кар'єри на "1+1".

"Такою я прийшла у "ТСН", 22-річною журналісткою, після року важкої, але поміченої медіа-продюсерами, праці в малій продакшн-студії. Відповідала за економічну тематику і робила не менше чотирьох сюжетів на тиждень. Найдужче ненавиділа в урядовому пулі літати у Москву, де атмосфера завжди була затхлою, зверхньою, і за результатами переговорів ніким було пишатися", - розповідає Юлія.

, - зізналася зірка каналу "1+1".

"Ностальгійні часи роботи над випуском ТСН.Ніч (на фото - 2010-ий), коли нічна бригада складалась з трьох близьких мені за духом одноліток, випускниць "Могилянки", одна з яких зараз генпродюсер телеканалу Ukraine Today", - поділилася Бориско.

"2006-й рік. Перша фотографія нашої сім"ї в повному складі. З часом додався лише пес Боно", - згадала Юлія.

Новини по темі