Must have літа: Спідниця, як в Олени Шоптенко  

Олена Шоптенко показала наймоднішу спідницю літа (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
officiel-online.com

Трендова довжина, актуальний принт.   

Поділитися:

Якщо ти шукаєш спідницю, яка ідеально доповнить будь-який літній образ і не вийде з моди ще багато років, бери приклад з хореографа Олени Шоптенко. Відома танцівниця показала стильний і водночас універсальний варіант з безпрограшним принтом. 

Шоптенко продемонструвала легку білу спідницю в чорний горох. Навіть у поєднанні з базовим топом і звичайними кедами — маємо модний образ. 

@alena_shoptenko

Такий класичний візерунок личить усім, проте під час вибору вбрання варто враховувати кілька нюансів. Дрібний горох візуально додає стрункості, а великий — об’єму. Це стосується і кольорів: якщо треба замаскувати зайві кілограми, обирай світлі горошини на темному тлі —  і навпаки. 

Також звертай увагу на довжину. Найкраще підкреслить фігуру спідниця до середини ікри або трохи довша. Варіанти міні також припустимі, а ось від довжини максі, яка повністю ховає взуття, найближчим часом краще відмовитися.

Нагадаємо, що Олена Шоптенко була хореографом проекту «Танці з зірками» торік. Незабаром стартують зйомки нового сезону, а глядачі дізнаються, хто із знаменитостей вийде на паркет цього разу. Дивись анонс: 

Останні новини про Олену Шоптенко: 

1. Вдягай шорти та танцюй Macarena як Шоптенко (запальне відео)

2. Олена Шоптенко і Аніта Луценко довели, що жіноча дружба існує (затишне фото)

3. Олена Шоптенко показала, як син влаштував їй модний вирок (кумедні фото)

4. Шоптенко з чоловіком показали, як затишно відсвяткували перший день народження сина

5. Олена Шоптенко продемонструвала ідеальну розтяжку з малюком на руках

Новини по темі