Музична премія YUNA-2019 та останні «нокаути» Голосу країни-9: Що дивитися на 1+1

Програма 1+1
Фото: facebook.com/YUNA.MUSICAWARDS

Дізнайтеся, що покаже телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами — буде цікаво!

Одруження наосліп, вівторок о 22.45

Якщо сподівання від шлюбу кращі, ніж сам шлюб, чи варто продовжувати стосунки? 

Моє чуже життя, з понеділка по четвер о 17.10

Не пропустіть улюблений серіал в ефірі 1+1! В основі стрічки — історія дівчини Бахар, яка народилась у віддаленій турецькій провінції, а виросла в Стамбулі в бідній сім'ї й ніколи не знала своїх справжніх батьків.

Слуга народу-3, з 27 березня о 20.45

Дивіться продовження історії народного президента.

Василь Голобородько знаходиться у в'язниці за звинуваченням в організації спроби державного перевороту. Президентську присягу приймає Дмитро Васильович Суріков. Він тільки перший у шерензі темних персонажів політики, крізь яку доведеться пройти народу країни.

Світ навиворіт, середа о 22.45

Днями ведучий тревел-шоу Дмитро Комаров повернувся з Бразилії до України, анонсувавши, що на глядачів 1+1 чекають нові захопливі випуски Світу навиворіт. Цієї середи мандрівник покаже найнезвичніший конкурс краси та познайомить із диво-бодібілдером.

Музична премія YUNA-2019, 29-го березня о 22:40

1+1 покаже щорічну церемонію вручення музичної премії YUNA. Це феєричне свято музики, яке збирає разом зірок українського шоу-бізнесу.

Нагородження найяскравіших виконавців відбулося 22 березня у столичному Палаці Україна. На червоному хіднику з’явились MONATIK, JAMALA, MARUV, Сергій Бабкін, гурти THE HARDKISS, Время и Стекло, KAZKA та багато інших представників шоу-бізнесу. 

Ведучим церемонії нагородження став Володимир Остапчук, відомий глядачам 1+1 проектами Король десертів та Інспектор. Міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: YUNA-2019: MONATIK та Джамала стали Найкращими виконавцями року

Розсміши коміка. Діти, субота о 18.30

На вас чекає нова порція гумору від талановитих дітей!

Голос країни, неділя о 21.00

Цієї неділі глядачі побачать останній випуск «вокальних нокаутів». Дізнавайтеся, хто з учасників команд Dan Balan та Тіни Кароль пройде у прямі ефіри.

Новини по темі