Дмитро Комаров повернувся до України зі свого найдовшого відрядження

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров пригадав найстрашніший момент у житті

Ведучий розповів про найстрашніший момент у житті.

Поділитися:

Завзятий мандрівник Дмитро Комаров повернувся до України з Бразилії, про що повідомив у своєму Instagram.

«Найдовше відрядження в історії проекту Світ навиворіт та зйомки Бразилії офіційно оголошую завершеними, ура! Ми знімали цю країну 203 дні. Чому так довго? Тому що вона настільки велика і неймовірна, що навіть за цей час  ми не встигли зробити все, що хотіли. Але зняли більше, ніж планували».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про Дмитра Комарова та Сашу Дмитрієва у Бразилії зняли фільм

Зі слів ведучого, нова подорож подарувала йому неймовірні емоції, яких він раніше не відчував.

«Ніколи не забуду відчуття, коли під дулами пістолетів нас вели до ватажка банди і я не розумів, чи закінчиться сьогодні все. Ніколи не забуду міць, силу і красу водоспадів Ігуасу — поблизу вони вражають не менше, ніж Еверест. І з ними теж не можна жартувати».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @komarovmir on

Також Дмитро пригадав найстрашніший епізод у житті.

«Однин із найстрашніших моментів не лише експедиції, а й життя — 25 секунд під водою, в центрифузі, яка крутила мене, як сірник, а жилет не виштовхував на поверхню. Тоді я встиг подумати про те, що зараз, можливо, станеться найстрашніше, що може трапитися. Встиг відчайдушно запитати себе, що ж ти накоїв? Це не можна назвати страхом у чистому вигляді, але це були відчуття, які ні з чим не порівняти. Я не хочу відчути їх знову і нікому такого не бажаю. Я вдячний водоспадам Ігуасу за те, що відпустили і все-таки виштовхнули мене поверхню».

А ще Дмитро Комаров взяв участь у карнавалі Ріо-де-Жанейро 2019. На фото, яке ведучий опублікував в Instagram, він зображений в капелюсі карнавального костюму, який глядачі побачать у Світі навиворіт. Тож не пропустіть нові серії захопливого трепел-шоу!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @komarovmir on

Новини по темі