На “1+1 Україна” покажуть документальний фільм “Володарі неба” присвячений українським військовим льотчикам

На 1+1 Україна відбудеться прем'єра документального фільму Володарі неба про українських льотчиків

У фільмі “Володарі неба” розкажуть історії 4 українських військових.

Поділитися:

Цієї пʼятниці, 15 грудня, о 22:30 на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра документального проєкту автора і режисера Максима Хотіленка “Володарі неба”. Це проєкт про відвагу військових льотчиків, які захищають українське небо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдвяні традиції, національні прем’єри та історичні екскурси: що покаже у різдвяно-новорічний період телеканал “1+1 Україна”

З початку повномасштабного вторгнення в українському небі розсікають ворожі ракети, літаки-винищувачі, гелікоптери тощо. Наша безпека під час повітряних тривог залежить зараз від ЗСУ, зокрема від Повітряних сил України. У фільмі “Володарі неба” розкажуть історії 4 українських військових, які мужньо витримували атаки ворога, показували неймовірний результат і стали легендами сучасної світової авіації. Вадим Ворошилов з позивним “Карая”, Ростислав Лазаренко з позивним “Грім”, Дмитро Шкаревський з позивним “Ектор”, Ігор Кисельов з позивним “Вахтанг” – четвірка пілотів, на рахунку яких наразі понад 550 бойових вильотів і 650 знищених ворожих цілей.

Герої документального проєкту розкажуть про  перший наказ після вторгнення,  про найважчі спецоперації, під час яких доводилося йти на ризик й катапультуватися з палаючого літака, та подвиги побратимів, які віддали своє життя заради нашої перемоги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайомтеся з героями серіалу "Шпиталь": актори про своїх персонажів

Не пропустіть ексклюзивні подробиці про роботу військових льотчиків у фільмі “Володарі неба” цієї пʼятниці, 15 грудня, о 22:30 на “1+1 Україна”.

 

Новини по темі