На порталі ovva.tv відбудеться прем’єра української комедії #SelfieParty

На порталі ovva.tv відбудеться прем’єра української комедії #SelfieParty

31 березня на великі екрани вийшов новий фільм українського режисера Любомира Левицького #SelfieParty.

Поділитися:

У другій половині липня прем'єра комедії пройде на відео-порталі ovva.tv, де його зможуть подивитися всі бажаючі. Тепер молодіжна стрічка буде доступна для перегляду в будь-який час на відео-сервісі ovva.tv

Автором ідеї та режисером комедії виступив Любомир Левицький, який зняв відомі фільми «Штольня» і «Тіні незабутіх предків». Над кінострічкою Левицький працював спільно з телеканалом «Сонце» і творчою командою кіношколи Ukrainian Cinema Village. Роль у фільмі міг отримати будь-який бажаючий, для цього достатньо було зробити селфі на тлі спеціального постера і викласти його в мережу. Зйомки комедії проходили у Львові протягом усього двох місяців.

За сюжетом комедії #SelfieParty головні герої - чотири нерозлучні товариші Марк, Роберт, Макс і Похмурий - не приходять на вручення дипломів в університет. Напередодні друзі влаштували грандіозну вечірку з нагоди закінчення навчання. А вранці хлопці опиняються в поліцейському відділку, де їх звинувачують у вбивстві карлика. Марк, Макс, Похмурий і Роберт не розуміють, про якого карлика йдеться. Хоча хлопці не зовсім чітко пам'ятають події минулої ночі, вони все ж впевнені, що до такого серйозного злочину не причетні. У результаті один з друзів знаходить варіант вирішення ситуації - на вечірці було багато людей, які все знімали на смартфони. За відео і фото можна легко відновити хронологію подій минулої ночі. Друзі розміщують на своїх сторінках в соціальних мережах пост - той, хто надішле найкрутіше відео з хештегом #SelfieParty, отримає щедру винагороду. Практично моментально в мережі з'являються десятки відео з вечірки. Друзі разом зі слідчим переглядають кожен ролик і поступово ситуація прояснюється.

Творець комедії Любомир Левицький, про який активно заговорили після виходу фільму «Тіні незабутіх предків», так висловився про вибір теми для своєї чергової роботи.

Я обожнюю комедії. Я також бачу настрій молоді і відчуваю їхню енергію. За два роки виснажливої війни люди дуже втомилися від гнітючої атмосфери, їм потрібен хороший привід посміятися.

У другій половині липня фільм #SelfieParty з'явиться на відео-порталі ovva.tv. За допомогою сервісу ovva.tv кожен бажаючий зможе подивитися молодіжну комедію в будь-який зручний час без реєстрації й абсолютно безкоштовно. Не пропустіть прем'єру найяскравішого фільму року на ovva.tv.

Новини по темі