Надя Дорофєєва показала татуювання у пікантному місці

Надя Дорофєєва показала свої інтимні татуювання (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
@nadyadorofeeva

Для цього довелося оголитись. 

Поділитися:

Пристрасть учасниці гурту «Время и Стекло» до малюнків на тілі — давно не таємниця. Надя Дорофєєва має численні татуювання на руках, а також блискавку на талії. Проте про два написи у доволі інтимному місці знають не всі. Вчора співачка поділилася новими спокусливими кадрами, на яких тату можна добре роздивитися.

Стегна Наді Дорофєєвої прикрашають слова bad і good, натякаючи, мабуть, на вибуховий характер зірки. Продемонструвала татуювання артистка в білому купальнику, який вдягнула разом із тільником і фуражкою. Справжня морячка!   

Малюнки Надя набила майже рік тому. Як вона потім зізналась, на відміну від інших татуювань, ці два робити було «справді боляче». 

Нагадаємо, що вперше зобразити щось на своєму тілі Дорофєєва наважилася під час зйомок у Мексиці. Тоді вона обрала рядок із пісні, який вважає своїм життєвим кредо — all you need is love. 

Блискавку на талії співачка називає своїм захистом і запалом. Крім того, цей малюнок також свідчить про темперамент Надії: «Я не така няша, як може видатися на перший погляд».  

Більше зіркових татуювань: 

1. 10 українських зірок, які мають татуювання

2. 52-річна Геллі Беррі приголомшила татуюванням на всю спину

3. У татуюваннях з голови до п’ят: Камінська здивувала зухвалим іміджем

4. Мер’єм Узерлі похизувалася «татуюванням» у вигляді лева (фото)

5. Таня з серіалу «Школа» відверто розповіла про свої татуювання

Новини по темі