Надя Дорофєєва відверто розповіла про подорожі та стосунки з чоловіком

Надя Дорофєєва відверто розповіла про подорожі та стосунки з чоловіком

Зірка зізналась, що її важко вмовити на екстрим.

Поділитися:

Співачка, учасниця минулого сезону Танців з зірками Надя Дорофєєва відвідала презентацію нового сезону проекту Світ Навиворіт з Дмитром Комаровим. Вона ексклюзивно розповіла сайту 1plus1.ua про свої подорожі.

«Особисто для мене, подорож – це час для перезавантаження, якого вистачає на рік, до наступної відпустки. Я з захопленням дивлюсь на подорожі Діми Комарова та слухаю його історії. Коли він розповідає, що відбувається на зйомках, як запізнюється на літак, як вони літають на старих гвинтокрилах. Тоді я розумію, що Діма на своєму місці», - розповідає Надя Дорофєєва.

Як щодо екстриму у Вашому житті?

На відміну від свого чоловіка, я не екстремалка. Вова у мене буває всюди. Наприклад, займається  віндсерфінгом та намагається мене змусити. Інколи ми навіть сперечаємось з цього приводу. Для нього екстрим – вмовити мене на екстрим. Я люблю спостерігати за екстремалами, але сама не ризикую. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва постала у звабливих образах на Лазурному узбережжі

На який максимальний екстрим Ви здатні?

Це велосипед! Максимальний був в мене у Чорногорії. Вова вмовляв мене декілька днів. У підсумку на третій день я йому сказала: «Я зараз це зроблю, але якщо щось станеться, ти будеш винний!». Все обійшлося і мені страшно не було, навіть здивувалась, що все дуже швидко пройшло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явився запальний танець Наді Дорофєєвої (відео)

Є місто, яке хочеться відвідати?

В дитинстві була у Лондоні. Мені було 11 років, і місто здалось нудним. Магазини рано зачинялись, що на той час мені здавалось дуже дивним. Тому я дуже хочу  ще раз відвідати це місто.  

Ви багато подорожуєте. Яка країна найбільше сподобалась?

Два роки тому була у Нідерландах з подружками, ми їздили на музичний діджейський фестиваль, і я була вражена! Там класний шопінг, чудові кухня та гарний центр міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва спокусила образом у латексній спідниці (фото)

Новини по темі