Надлюдські можливості та захопливі перегони: добірка бойовиків на вихідні

Що подивитися на вихідних: найкращі бойовики на 1+1 Україна
Imdb

Добірка захопливих бойовиків, які варто подивитися на вихідних на "1+1 Україна".

Поділитися:

Цього тижня на "1+1 Україна" покажуть низку захопливих бойовиків та фільмів на кожен смак. Розповідаємо, які кінострічки ви зможете переглянути цими вихідними. 

Люсі (2014)

Чергова робота відомого режисера Люка Бессона показує історію Люсі (Скарлетт Йогансен) — звичайної 25-річної дівчини, яка живе в Тайвані. Її життя змінюється назавжди, коли вона стає кур'єром для корейської мафії. Їй вводять потужний наркотик, який випадково потрапляє в її кровотік. Під впливом наркотику здібності Люсі починають стрімко розвиватися. Її мозок працює на 100%, що дає їй надлюдські можливості: телепатія, телекінез, неймовірна швидкість і сила. Люсі використовує свої нові здібності, щоб втекти від мафії, помститися за смерть своїх друзів і розкрити секрети про потенціал людського мозку.

Чи вистачить Люсі наснаги помститися? Не пропустіть фільм 18 травня о 23:00 та 19 травня о 20:10 на "1+1 Україна".

Люсі

Мюнхен (2005)

Події фільму Стівена Спілберга розгортаються у 1972 році після теракту на Мюнхенській олімпіаді, де палестинські бойовики вбили 11 ізраїльських спортсменів. У відповідь на це ізраїльський уряд вербує Авнера Кахана (Ерік Бана), колишнього агента Моссаду, щоб очолити таємну операцію з виявлення та вбивства членів палестинської групи "Чорний вересень", яку вважають відповідальною за теракт.

Авнер збирає команду з чотирьох досвідчених оперативників і вирушає в подорож по Європі, щоб виконати свою місію. З кожним вбивством Авнер стає все більше одержимий помстою, а моральні межі його місії стають все більш розмитими.

На що піде Авнер заради успіху операції? Дивіться 19 травня о 00:00 на "1+1 Україна".

мюнхен

Фото: скриншот з фільму "Мюнхен"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі