Найбагатший чоловік світу витратив 38 мільярдів доларів, щоб стати холостяком

Скільки коштувало найдорожче розлучення в історії | Новини | 1+1
Фото: GettyImages

І це найдорожче розлучення в історії!

Поділитися:

Джефф Безос відомий як найбагатша людина планети, його статки донедавна оцінювалися у 131 мільярд доларів. Він заснував світову інтернет-імперію Amazon і є власником The Washington Post. Минулої п’ятниці Безос офіційно розійшовся зі своєю дружиною – і їх розлучення стало найдорожчим в історії.

Фото: GettyImages

Маккензі Безос, уже колишня дружина мільярдера, отримала 4% акцій компанії Amazon – вони дорівнюють 38 мільярдам доларів. Таким чином Маккензі стала 22-ою у списку найбагатших людей світу за версією Bloomberg, а також посіла почесне третє місце серед найзаможніших жінок. До слова, на частки інших компаній жінка не претендувала.

Статки Джеффа Безоса скоротилися до 115 мільярдів доларів, та титул найбагатшої людини він не втратив. У найближчого конкурента – Білла Гейтса – всього 107 мільярдів.

Фото: GettyImages

Про своє розлучення Безоси заявили ще в січні. Їх шлюб тривав 25 років, у ньому народилися троє дітей. Також подружжя удочерило четверту дитину. Джефф і Маккензі планують зберегти дружні стосунки та спільно виховувати дітей.

Неофіційною причиною їх розлучення вважається таємний роман Джеффа Безоса із телеведучою та акторкою Лорес Санчес. Подробиці – у відео:

Про все найцікавіше, що відбувається у світі, читай на нашому сайті:

1. Усі в зборі! У мережі з'явилися нові фото зі зйомок продовження «Беверлі-Гіллз» 

2. Українець став новою зіркою популярного серіалу «Дивні дива» і підкорив серця мільйонів

3. Русалонька Аріель стане темношкірою

4. Мільйонерка у 15: Вражаючий гонорар зірки серіалу «Дивні дива»

5. «Я віддав кіно все, що мав»: Квентін Тарантіно хоче залишити кінематограф

Новини по темі