Українець став новою зіркою популярного серіалу «Дивні дива» і підкорив серця мільйонів

Українець став новою зіркою серіалу Дивні дива | Новини кіно | 1+1
Фото: GettyImages

Його персонаж зачарує і тебе.

Поділитися:

Днями на популярній американській платформі Netflix відбулася прем’єра третього сезону молодіжного фантастичного серіалу «Дивні дива». Відважні герої стрічки, які вже три сезони дають відсіч потойбічним монстрам, давно стали улюбленцями глядачів зі всіх куточків світу. І, здається, до цього списку додався новий персонаж. Шанувальники серіалу миттєво закохалися в образ неординарного вченого Олексія Смірнова.

Фото: Кадр із серіалу «Дивні дива»

Роль виконує британсько-український актор Алек Утгофф. Він народився в Україні та жив тут до 11 років, а потім переїхав до Британії. Родина актора мешкає у Києві.

Фото: GettyImages

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 8 голлівудських акторів з українським корінням

Алек вільного розмовляє українською, англійською та російською. Та, звісно, секрет його успіху не лише у багатомовності. 33-річний актор майстерно перевтілився в образ щирого та по-дитячому кумедного науковця. Він зумів зробити свого персонажа зрозумілим для кожного. Глядачі в США особливо палко підтримали появу нового героя – соцмережі переповнені схвальними відгуками. За лічені дні кількість підписників на офіційній сторінці Алека в Instagram зросла з 17-ти до майже 79-ти тисяч.

Фото: Кадр із серіалу «Дивні дива»

Нагадаємо, що днями вибір темношкірої акторки на роль русалоньки Аріель у майбутній екранізації діснеївського мультфільму викликав палкі обговорення у мережі. Подробиці дивись у відео:

Читай останні новини кіно: 

1. Русалонька Аріель стане темношкірою

2. «Я віддав кіно все, що мав»: Квентін Тарантіно хоче залишити кінематограф

3. ТОП-5 найочікуваніших кінопрем’єр липня

4. Українські зірки поділилися думками про серіал Чорнобиль від НВО

Новини по темі