Зустріч з Ніком Вуйчичем виграла Новопечерська школа

зустріч з Ніком Вуйчичем у Новопечерській школі.

Нік Вуйчич зустрівся з учнями та вчителями Новопечерської школи.

Поділитися:

У понеділок, 25 лютого всесвітньовідомий Нік Вуйчич зустрівся з учнями та вчителями  Новопечерської школи, які змагалися з іншими охочими глядачами Сніданку з 1+1 за можливість поспілкуватися з людиною-легендою.

19 грудня 2018 у прямому ефірі відбувся благодійний марафон проекту Здійсни мрію. Одним із лотом – був шанс познайомитися з Вуйчичем. Стартова ціна починалась з 7 тисяч гривень, але під час запеклих ставок, які постійно підвищувались, Новопечерська школа запропонувала найвищу ставку – 150 000 гривень.

Зустріч з Ніком пройшла на одному диханні, спікер говорив, що кожен має усвідомити цінність того, ким він є. Кожна людина унікальна особистість. Найчастіше наш найбільший страх — те, що нас не приймуть інші та що вони подумають про нас. А ще — страх невдачі. Заробляючи гроші, не забувайте віддавати іншим. Це може бути 10 %, але комусь це врятує життя, зробить його кращим. 

Зоя Литвин, засновниця Новопечерської школи поділилася своїми враженнями:

«Нік Вуйчич, людина без ніг та рук, але з неймовірним ставленням до життя та якоюсь надлюдською силою завітав до нашої школи.

Діти, мають чітко зрозуміти, що кожен з нас щодня сам обирає, яким буде його світ та майбутнє. І справді через його обійми передається велике натхнення.

На згадку про зустріч школярі подарували мотиваційному спікеру власноруч зробленого метелика. 

Телеведуча каналу 2+2, куратор проекту Здійсни мрію Олександра Лобода завітала також до школярів і зазначила, що

«Найкращий урок для учнів Новопечерської школи – це зустріч з Ніком Вуйчичем! Нік піднімав важливі теми для підлітків. І, мабуть, з вуст батьків чи вчителів ці теми звучать кожен день, але неймовірна подача їх з вуст авторитетної людини, прекрасного мотиватора - сприймається інакше. І таких зустрічей хотілося б більше. А ще, нагадаю, що зустріч з Ніком Вуйчичем - це був лот в ефірі Сніданку з 1+1. І всі гроші підуть для діток проекту Здійсни мрію. Тож, як мінімум ще одна дитина стане щасливішою».

Лот від Ніка Вуйчича став найдорожчим із всіх лотів, які запропонували інші зірки. Свої лоти також надали Володимир Зеленський, Дмитро Шуров, MONATIK, Катя Осадча, Влад Яма, Ольга Навроцька, Камалія, Іраклі Макацарія, Олена Кравец, Анна Трінчер та інші.

Під час благодійного марафону, який Сніданок з 1+1 проводить третій рік поспіль до Дня Святого Миколая, всі зібрані кошти перераховані на рахунок фонду Ти не один 1+1 медіа.

Нагадаємо, нещодавно відбулась зустріч ведучої програми ТСН.Тиждень Алли Мазур, яку люблять і якій довіряють мільйони українців, з переможцем лоту благодійного марафону Здійсни мрію – Василем Скородійчуком.

Переможець приїхав до Алли Мазур із столиці Буковинського краю – Чернівців, з величезним букетом білих троянд, вишиванкою та вишуканою прикрасою – герданою.

Новини по темі