Найгучніший тренд сезону: Як та з чим носити велосипедки

Велосипедки: тренд 2019 року. Як і з чим носити
@negin_mirsalehi

Дізнайтеся, з чим поєднувати наймоднішу річ сезону.

Поділитися:

Літо вже так близько, тож саме час придбати трендові велосипедки і міксувати оригінальні луки. Зручніших шортів за ці ви точно не знайдете - вони еластичні, не сковують рухів, а головне - дозволяють комбінувати образи в різних стилях. Якщо ви ще маєте сумніви, чи пасуватиме цей тренд саме вам, пропонуємо ознайомитись з нашою добіркою.

ІЗ СОРОЧКОЮ 

Поєднання класичних чорних або джинсових велосипедок із білою сорочкою, як із чоловічого плеча, створює довершений лук сучасної дівчини. Обтислі шорти візуально видовжують ніжки, а oversize-силует сорочки надає образу сексуальної маскулінності. 

@irinashayk

@alina_frendiy

ІЗ ЖАКЕТОМ 

Якщо ви ще вірите у те, що шорти + жакет - невдала комбінація, то лише погляньте на ці модні луки! У такому образі ви навіть зможете прийти в офіс, якщо не маєте суворого дрес-коду. 

gettyimages.com

@pepamack

ІЗ ТРЕНЧЕМ 

Коли за вікном з’явився вітер, а сірі хмари натякають на дощ, приміряйте до улюблених велосипедок універсальний бежевий тренч або ж вініловий плащ. Міксуйте лук з кросівками, футболкою із принтом та сумкою оригінальної форми.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капсульний гардероб на весну 2019

@inga.berman

З ТОПОМ 

Ну а для любительок похизуватися ідеальним пресом пропонуємо носити велосипедки із легким топом. Чудовими атрибутами луку стануть ugly sneakers або елегантні туфлі-човники. 

@negin_mirsalehi

ЗІ СВІТШОТОМ 

У світшоті та велосипедках обожнювала ходити навіть така елегантна жінка як принцеса Діана. Цей зручний лук вважається ідеальним для вихідного дня. Тільки уявіть - ранкова кава, великі окуляри, ніякого макіяжу… Можна гуляти містом досхочу!

gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 наймодніших брюк весни 2019

Новини по темі