Наймодніші брюки сезону осінь-зима 2018/19

Модні брюки осінь-зима 2019: головні тренди сезону
Фото: @emily_luciano

Залишитися жіночною і не замерзнути.

Поділитися:

Спідниці та сукні – це, звісно, добре, але в брюках тепліше. На щастя, можна зробити вибір на користь комфорту і не зашкодити стилю. Адже у сезоні осінь-зима 2018/19 брюки посідають особливе місце, а кількість варіантів у магазинах – вражає. Кольорова шкіра, вельвет або клітинка? Ми допоможемо розібратися в головних трендах брюк на холодну пору року.

Шкіра

Від шкіряних лосин цієї осені та взимку краще відмовитися, а ось штани зі шкіри – справжній хіт. Матеріал може бути м'яким матовим, лаковим або з тисненням під шкіру рептилій. І, до речі, не обов'язково натуральним та чорним. Придивіться до моделей з екошкіри актуальних відтінків – наприклад, шоколадного, червоного або навіть лавандового. 

@charlottebridgeman

@valentina.steinhart

Широкі брюки

Кюлоти, кльош від стегна, труби і подовжені моделі – в новому модному сезоні в тренді широкі штани найрізноманітнішого фасону. Сміливим модницям пропонуємо спробувати об'ємні палаццо, а тим, хто поки не готовий до експериментів, радимо почати зі стриманих класичних брюк з трохи більш широкими штанинами, ніж зазвичай.

Лайфхак: широкі моделі з високою талією візуально додають фігурі стрункості та жіночності.

@jelena.marija

@olya.chubata

Оксамит і вельвет

Штани із «зігріваючих» фактурних тканин з'явилися в колекціях практично всіх відомих брендів. Краще робити ставку на спокійні глибокі відтінки – графітовий, бордовий, оливковий – і відмовитися від великої кількості аксесуарів. Оксамит та вельвет добре комбінуються з іншими тканинами, проте доволі самодостатні. Якщо додати зайві акценти, образ вийде перевантаженим..

@lisa.olssons

Клітинка

Картатий принт майже не виходить із моди, а цього сезону взагалі б'є всі рекорди. Головний секрет – в універсальності. Яскрава і помітна клітинка вдало поєднується з будь-якими іншими принтами і відтінками. Гарячий тренд – картатий total-look і мікс кількох видів клітинки в одному вбранні. Першість тут здобувають шотландська і гленчек – візерунок із «гусячих лапок», які складаються у великі квадратні та прямокутні клітинки.

@melisekrem

Галіфе

Просторі біля стегна і завужені до низу маскулінні штани знову штурмують модні подіуми. Вибирайте лаконічні однотонні моделі без декору. Зимове взуття до галіфе – чоботи або ботфорти. Причому носити такі брюки краще заправленими всередину.

@coucou.collection

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Must-have аксесуар осені: Як носити берет

Новини по темі