5 базових речей зими 2018

Базові модні речі для зими 2018
freepik.com

Трендові речі 2018 року, які не потрібно буде викидати наступної зими.

Поділитися:

У цьому сезоні на тижнях моди дизайнери показали багато колекцій, в яких присутні не тільки ультратрендові цікавинки, а й прості базові речі, які цьогоріч обов’язково повинні бути у гардеробі будь-якої жінки.

Отож, дізнавайтеся про 5 речей, які знадобляться вам і в наступних сезонах.

1. Чорна сукня-футляр

Ця річ не є чимось новим. Але, якщо, все ж таки, ви не маєте такої сукні, варто її придбати, адже вона рятуватиме вас у будь-якій несподіваній ситуації. В такій сукні можна і на роботу сходити, і на каву з подругами. А якщо прикрасити аксесуарами, то це вбрання сміливо можна вдягати на вечірку.

На фото: Марічка Падалко

2. Чоловічий піджак

Трохи завеликі чоловічі піджаки вже не перший рік тримаються у тренді. Вони виглядають на жінках дуже елегантно, а самим панянкам додають тендітності. Така річ прослужить вам ще довгі роки.

3. Світшот у світлих тонах

Світлий колір зробить ваш буденний образ свіжим, а сам світшот допоможе почуватися при цьому зручно та комфортно. Таким чином ви вбиваєте двох зайців відразу. Такі світшоти зараз пропонують безліч українських брендів. Коштують вони недорого, а виглядають гарно, адже часто прикрашені милими принтами та написами.

4. Трикотажні брюки

Зараз у тренді трикотажні брюки різних кроїв. Від класичних звужених, до широких вкорочених – так званих кюлотів. Їх можна носити і з джемпером, і з блузою, і з піджаком. Словом, варіантів багато. Обирайте на ваш смак.

На фото: Катя Осадча

5. Спідниця плісе

Ця справді вишукана і гарна річ має бути у гардеробі кожної жінки. Плісирована спідниця зробить ваш образ більш легким і романтичним. Надягайте таку спідницю під грайливий настрій, і ви не залишитесь поза увагою.

НА фото: Неля Шовкопляс

І пам’ятайте одне дуже просте правило. Якщо ви приміряли річ та зрозуміли, що вона – «не ваша»: погано сидить, повнить, чи просто вам не пасує, – то не варто її купувати лише тому, що вона зараз у тренді. Будьте собою, перш за все. А тренди – то справа другорядна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити хустинки цієї осені: 5 модних порад

Новини по темі