Наймодніші жіночі шапки сезону осінь-зима 2018/19

Модні шапки для жінок 2019
Unsplash

Гучні тренди, які допоможуть знайти головний убір вашої мрії.

Поділитися:

У холодної пори року є, як мінімум, дві переваги. По-перше, збираючись на прогулянку можна не думати про зачіску, а просто надіти модну шапку. По-друге, все той же аксесуар відкриває широке поле для експериментів зі стилем. Міняйте головні убори хоч кожного дня, в'яжіть їх власноруч та пробуйте поєднувати з різними шарфами і верхнім одягом. А якими модними тенденціям краще керуватись під час вибору шапки на 2019 рік, розповімо ми.

Біні

Складні багатошарові, oversize, з відворотом або стримані облягаючі − в тренді шапки біні всіх розмірів і фасонів. Якщо мінімалізм не для вас, придивіться до моделей з логотипами, вишивкою та аплікаціями. Крім того, можна вибрати шапку з написом. Нехай вона відображає ваш настрій або стиль життя.

Topshop

Берети

Про те, що берети знову в моді, ми вже розповідали. Доки погода дозволяє, носимо об'ємні моделі з вовни, хутра, шкіри, вельвету, бавовни або деніму. Але і класику ніхто не відміняв: сміливо діставайте з глибин шафи свій старий берет або навіть мамин вінтажний.

Reserved

Bershka

Zara

Кепі

Ще один тренд з минулого. У 60-х кепі були на піку популярності, потім надовго здали лідируючі позиції, а в 2019 − знову в колекціях солідних модних будинків. Тут теж можна проявити фантазію. Цікаво виглядають фетрові, замшеві та оксамитові з м'яким або жорстким козирком. Також не бійтеся моделей, в яких поєднано кілька різних фактур.

Zara

Reserved

В'язані шапки з помпонами

Шапку з грайливим помпоном насправді можна і потрібно носити всім, незалежно від віку. Стримані лаконічні моделі в гамі натуральних відтінків підійдуть на кожен день, а більш яскраві можна приберегти для активного відпочинку або сімейного вікенду за містом.

Bershka

Bershka

Хутряні

А особливо − зі штучного хутра. Тепер це не соромно, а, навпаки, модно: так ви продемонструєте світові, що вам не байдужа доля братів наших менших. При цьому вироби можуть бути не з синтетичних волокон, а з компромісного, але дуже теплого натурального матеріалу − овечої вовни. Його виробництво не завдає шкоди тваринам і природі. Головне, не надягати таку шапку з шубою з натурального хутра. Старомодно, а крім того, незрозуміло, на якому ви все  ж таки боці.

Reserved

Reserved

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимове взуття 2018-2019 року: Модні моделі

Новини по темі