«Наш фінальний удар – це повна ізоляція російського та білоруського спорту у світі», — Ольга Харлан доєдналася до проєкту «Спортивний фронт»

Українська фехтувальниця на шаблях, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан висловилася на підтримку України

Українська фехтувальниця на шаблях, олімпійська чемпіонка висловилася на підтримку України.

Поділитися:

Українська фехтувальниця на шаблях, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан стала новою амбасадоркою масштабної комунікаційної кампанії 1+1 media — «Спортивний фронт». У тематичному відеозверненні Ольга наголосила на тому, що росія продовжує обстрілювати мирне населення та руйнувати інфраструктуру, щоразу підтверджуючи терористичність політичного режиму. 

«Щодня я відчуваю біль, який приносить людям війна. Він пронизує моє серце, мов гостра шабля. І так щоразу, коли я чую про загрозу ракетного удару по моєму рідному Миколаєву. По місту, де зараз перебувають мої батьки, вся моя рідня, друзі, тренери. Їм доводиться ховатися у підвалах, щоб вижити. Усім українцям щодня доводиться боротися за свої життя…», — зазначила у відео олімпійська чемпіонка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЛегендарний голкіпер Олександр Шовковський став амбасадором суспільно важливого проєкту «Спортивний фронт»

Окрім того, Ольга Харлан закликала всіх українських спортсменів доєднуватися до боротьби та діяти на спортивному фронті як одна команда, а також поділилася тим, як події в Україні відбиваються на її емоційному стані: 

«Дуже важко приховувати емоції, коли за день до твоїх змагань на Миколаїв направляють 53 ракети. Через це, власне, і виходять такі спортивні результати… Доводиться вести війну ще й зі своїми емоціями. Воюю ще й проти допуску росіян та білорусів до міжнародних змагань…Ходять чутки, що російських спортсменів будуть допускати до змагань. Ми боремося за те, аби це не відбулось». 

До слова, 26-го листопада  у швейцарській Лозанні відбудеться конгрес Міжнародної федерації фехтування (FIE), під час якого буде розглядатися подальший статус участі спортсменів з росії та білорусі в змаганнях та турнірах. До того ж на порядку денному ратифікація рішення Виконавчого комітету щодо призначення тимчасового президента. Нагадаємо, що раніше FIE очолював російський мільярдер Алішер Усманов. 

Додатково група 1+1 media спільно з Національною федерацією фехтування України закликає небайдужих ділитися постами із хештегами кампанії та закликати Міжнародну федерацію фехтування (FIE) до недопуску росіян та білорусів. Ключові хештеги ініціативи — #BoycottRussianSport, #TurnOffRussia, #StandWithUkraine, #StopWar, #russiaisateroriststate. 

Відеоролик доступний до перегляду та поширення у соціальних мережах групи 1+1 media та на YouTube-каналах 1+1 і ТСН. Також соціальна кампанія транслюється в межах телемарафону «Єдині новини»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Спортивний фронт»: бронзовий призер Олімпійських ігор Станіслав Горуна закликає до бойкоту росіян та білорусів

Серед майданчиків 1+1 media, які також залучені до проєкту — ТСН, «Сніданок з 1+1», «Профутбол Digital», FootballHub, «Про спорт», ТСН.ua, УНІАН, Главред, сайт телеканалу 1+1 та багато інших ресурсів. Проєкт реалізується за підтримки Міністерства молоді та спорту України, а також видання Tribuna.com.

Нагадаємо,  що у червні група 1+1 media спільно з Андрієм Шевченком, найкращим футболістом Європи 2004 року, головним тренером національної збірної України (2016-2021 рр), легендарним спортсменом, якого знають в усьому світі, та героєм України, запустили проєкт «Спортивний фронт». Це масштабна комунікаційна кампанія, а також серія ініціатив, відеороликів та акцій, покликаних привернути увагу міжнародного спортивного комʼюніті до війни в Україні. У мережі вже доступні п’ять відеороликів, героями яких стали сам Андрій Шевченко, чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая, бронзова призерка Олімпійських ігор Ганна Різатдінова, бронзовий призер Олімпійських ігор Станіслав Горуна, легендарний голкіпер Олександр Шовковський, олімпійський чемпіон і срібний призер Олімпійських ігор 2016 Олег Верняєв

Новини по темі