«Спортивний фронт»: бронзовий призер Олімпійських ігор Станіслав Горуна закликає до бойкоту росіян та білорусів

«Спортивний фронт»: бронзовий призер Олімпійських ігор Станіслав Горуна закликає до бойкоту росіян та білорусів

Бронзовий призер Олімпійських ігор наголосив на важливості поширення у соціальних мережах тематичних відео та публікацій із закликом дискваліфікації росіян та білорусів на міжнародній арені. 

Поділитися:

До проєкту «Спортивний фронт», який група 1+1 media реалізовує спільно з Tribuna.com і за підтримки Міністерства молоді та спорту України, доєднався український каратист, бронзовий призер Олімпійських ігор Станіслав Горуна. Амбасадор масштабної комунікаційної кампанії спільно з Андрієм Шевченком, Георгієм Зантараєю, Ганною Різатдіновою та іншими відомими представниками спорту закликає підтримати бойкот спортсменів-росіян і білорусів, які висловилися «за війну» або не озвучили свою позицію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Нині український паспорт прирівнюється до Олімпійської медалі», — Ганна Різатдінова, художня гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року

У тематичному відеоролику Станіслав розповів про те, що відколи росія розпочала повномасштабну війну в Україні, більшість українських спортсменів втратили можливість тренуватися, а в українських спортивних залах запанувала тиша. При цьому російські та білоруські спортсмени своїм мовчанням продовжують підтримувати вбивства, руйнування та цю жорстоку війну.

«білоруси взагалі мовчать, хоча з їхньою збірною ми завжди товаришували. На змаганнях щиро та відверто про все говорили. Навіть під час фейкових виборів у білорусі вони казали, що самопроголошений президент лукашенко несповна розуму. Проте зараз вони продовжують мовчати, адже бояться за свої місця в національній команді», — розповів Станіслав. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ“Життя людей цінніші за мої титули”, – Георгій Зантарая, перший чемпіон світу з дзюдо в історії України (інтерв'ю)

Крім того, бронзовий призер Олімпійських ігор наголосив на важливості поширення у соціальних мережах тематичних відео та публікацій із закликом дискваліфікації росіян та білорусів на міжнародній арені. 

«Спортсмени – публічні люди, на змаганнях вони піднімають прапор своєї країни і залишаються прикладами для наслідування (особливо серед молоді). Тож саме через спортсменів рф завжди посилає певні меседжі в маси. Для росії спорт завжди був інструментом пропаганди», — прокоментував Станіслав Горуна

Відеоролик доступний до перегляду та поширення у соціальних мережах групи 1+1 media та на YouTube-каналі 1+1. Також соціальна кампанія транслюється в межах телемарафону «Єдині новини». 

Серед майданчиків 1+1 media, які також залучені до проєкту — ТСН, «Сніданок з 1+1», «Профутбол Digital», FootballHub, «Про спорт», ТСН.ua, УНІАН та багато інших ресурсів. Проєкт реалізується за підтримки Міністерства молоді та спорту України, а також видання Tribuna.com.

Ключові хештеги ініціативи — #BoycottRussianSport, #TurnOffRussia, #StandWithUkraine, #StopWar, #russiaisateroriststate. 

Нагадаємо,  що у червні група 1+1 media спільно з Андрієм Шевченком, найкращим футболістом Європи 2004 року, головним тренером національної збірної України (2016-2021 рр), легендарним спортсменом, якого знають в усьому світі, та героєм України, запустили проєкт «Спортивний фронт». Це масштабна комунікаційна кампанія, а також серія ініціатив, відеороликів та акцій, покликаних привернути увагу міжнародного спортивного комʼюніті до війни в Україні. У мережі вже доступні чотири відеоролики, героями яких стали сам Андрій Шевченко, чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая, бронзова призерка Олімпійських ігор Ганна Різатдінова, бронзовий призер Олімпійських ігор Станіслав Горуна. Проєкт реалізується за підтримки Міністерства молоді та спорту України, а також видання Tribuna.com.

Новини по темі