Натякає? Юна дівчина Ді Капріо вийшла в світ у білій сукні зі шлейфом

22-річна дівчина Ді Капріо вбралася у білу сукню зі шлейфом | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Ох, Каміло, цей горішок так просто не розколоти.

Поділитися:

Голлівудський красень Леонардо Ді Капріо, хоча й не з американською моделлю і акторкою Камілою Морроне, ще жодного разу не вийшов із нею на червону доріжку. Навіть на , куди їх запросили обох, вони прибули окремо та жодного разу не наблизилися одне до одного.

Учора свій черговий світський вихід Каміла знову здійснила без коханого. 22-річна дівчина відвідала вечірку з нагоди американської прем’єри стрічки «Мікі та Ведмідь», де зіграла одну з головних ролей. Це четверта поява Каміли на великому екрані.

Пильні користувачі мережі звернули увагу на образ, в якому Морроне з’явилася на урочистій події — вкотре total white, та ще й зі шлейфом. Іншою елегантною деталлю вишуканого вбрання став асиметричний крій.

Цікаво, що цієї осені кохана Ді Капріо вбиралася саме в білі сукні рекордну кількість разів. Можливо, у такий спосіб акторка хоче підштовхнути обранця до наступного кроку в їхніх стосунках? Адже Леонардо мав чимало захоплень, але досі нікому не вдалося отримати від нього обручку. 

Втім, ймовірно, що колоритній аргентинській зовнішності Каміли просто дуже пасує білий колір. Із тим, що вона в ньому має розкішний вигляд, не посперечаєшся.

Нагадаємо, влітку дівчині довелося настраждатися через хейтерів. Подробиці дізнаєшся з відео:

Інші новини про Леонардо Ді Капріо та його дівчину:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі