Ведуча ТСН Наталя Островська розповіла про зміни в роботі під час вагітності та новий аукціон на підтримку ЗСУ

Наталя Островська:  про роботу під час вагітності та аукціон на підтримку ЗСУ
instagram/nataliostrovska

Ведуча ТСН та журналістка 1+1 Наталя Островська у новому інтерв'ю поділилася, що вже підготувала до пологів.

Поділитися:

Ведуча ТСН та марафону "Єдині новини" Наталя Островська готується до появи донечки. Водночас вона продовжує працювати та допомагати Збройним силам України. В інтерв'ю виданню Afisha.bigmir.net ведуча розповіла про зміни в особистому житті під час вагітності та новий аукціон на підтримку військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Островська: про роботу під час вагітності та партнерські пологи (ексклюзив)

Впродовж перших трьох місяців Наталя нікому не розповідала про вагітність через певні ризики. Вона і далі мовчала би, якби на роботі не запропонували поїхати у відрадження до Чорнобилю. Довелося відомовитися і розповісти причину. Відтоді вона постійно отримує підтримку, поради та турботу з боку колег. Щоб не навантажувати себе, ведуча також завчасно розписує усі плани:

"Насправді я намагаюся трошки спокійніше ставитися до своєї роботи, емоцій, ефірів. Тепер усі плани записую, заздалегідь усе планую, аби не було навантаження, що за один день треба все терміново зробити, або аврал на роботі перед ефіром й потрібно негайно написати питання чи начитки. Я стараюсь усе розподіляти, аби в мене залишався ресурс, щоб дитині теж було комфортно". 

Наталя Островська про вагітність та роботу

Майбутня мама зізналася, що за час вагітності довелося змінити трохи гардероб. Малі речі вона продала, а отримані кошти передала на дрони для ЗСУ. Водночас вона активно почала вивчати англійську, що корисно як для особистого розвитку, так і для дитинки. Наталя любить, коли все заздалегідь сплановано, тому вона вже потроху готується до появи доньки. 

"Вже придбала одяг на перші місяці, пляшечку, візок також обрала та замовила. На останні місяці залишу ліжечко, ванночку та інші речі, які потрібні для дитини, адже я розумію, що хочу працювати, поки вистачить сил. Планую до останнього місяця, але ніхто не знає, як там буде. Саме тому, що я не встигну поєднувати роботу, свій графік і все організувати для дитини, я почала це все робити поступово, аби в нас з чоловіком все було готове до народження малюка", — розповіла Наталя Островська.

Вагітна Наталя Островська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна ведуча ТСН Наталя Островська поділилася своїми секретами краси (ексклюзив)

У кінці жовтня 2022 року Наталя спільно з українськими зірками продала на благодійному аукціоні в Чикаго прапор України за рекордну суму – 69 тисяч доларів. 27 серпня планується новий благодійний концерт у Флориді, де виступатимуть українські зірки. Наталю запросили в якості ведучої. Вона вже підготувала новий лот — це буде макет літака "Мрія", який зруйнували росіяни. Виручені кошти підуть на протезування військових.

"Цього разу я подумала, як на другий рік війни зробити так, аби люди задонатили якомога більше грошей, тому що кошти на протезування військових потрібні, і якомога більше. Саме тому для лота обрала макет "Мрії" — найбільшого літака у світі, який зруйнували росіяни. Це символ України. Головний мій меседж такий: "Мрія" ще буде літати, а нашим військовим потрібно ходити вже зараз. Думаю, немає такого українця, який не обожнює літак "Мрія" і не хоче мати його модель, тим паче вона ліцензована, якісна, дуже крута. Я б сама собі хотіла мати таку вдома, просто на згадку про цей літак-гігант. А ще й з підписами лідерів нашої держави, які проявили себе під час великої війни. Вважаю, що цей лот гідний уваги української діаспори в Америці. Сподіваюсь, нам вдасться вторгувати за нього пристойну суму для того, щоб допомогти якомога більшій кількості бійців, які втратили кінцівки на війні.

Наталя Островська фото

Дивіться ТСН щоденно о 19:30 на Youtube ТСН, а також у марафоні новин.

Фото: instagram/nataliostrovska

Новини по темі