Наталя Островська: про роботу під час вагітності та партнерські пологи (ексклюзив)

Наталя Островська зізналася,  чи варто боятися народжувати під час війни (інтерв'ю)
Фото: instagram.com/nataliostrovska

Вагітна ведуча ТСН Наталя Островська розповіла, як планує виховувати дочку.

Поділитися:

Ведуча ТСН, журналістка 1+1 Наталя Островська чекає первістка. У Наталі та її чоловіка Богдана буде донька! В ексклюзивному інтерв’ю сайту 1+1 майбутня мама розповіла про роботу в період вагітності, ставлення до партнерських пологів, та чи варто боятися народжувати під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Ведуча 1+1 Наталя Островська розкрила термін вагітності та зізналася, чому приховувала свій стан

Як плануєте виховувати дитину? 

Ми постійно говоримо про це з чоловіком. В першу чергу плануємо любити дитину, але не залюблювати. Я творча людина, а чоловік - технічна особистість. Він хоче давати знання, щоб дитина більше розвивалася і менше дивилася в телефон. Хоче більш суворо виховувати. Я ж кажу, що з донькою  так не вийде. А він запевняє: "Вона в мене буде знати і фізику, і хімію". Я вже співчуваю трохи цій дитині (сміється - прим. ред.). Думаю, ми балансуватимемо. В мене буде творчий підхід, а в чоловіка - технічний.

Наталя Островська

Як вам працюється під час вагітності? Чи плануєте йти у декретну відпустку?

Як тільки розпочинається прямий ефір або відбувається підготовка до нього, я абсолютно забуваю про вагітність. Схоже, дитина відчуває це і спокійно себе поводить. Я також відчуваю, що їй теж подобається процес зйомок на телебаченні. Якщо мама задоволена на роботі, то і їй добре. Від початку великої війни ми звикли до певних навантажень, графіку, тому наразі мені комфортно, почуваюся добре.

Я б хотіла працювати стільки, скільки дозволятиме здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна ведуча ТСН Наталя Островська поділилася своїми секретами краси (ексклюзив)

Наталя Островська

Як вірити у хороше і не боятися пологів під час війни?

Ми не знаємо, коли завершиться війна, і чи подарує нам Бог дитину після перемоги. Навіщо відкладати все на потім? Ми адаптувалися до сьогоднішніх реалій. Не скажу, що у мене не було думок про те, чи варто народжувати в таких умовах. Це сталося після травневих обстрілів, коли постійно летіли російські ракети. В якийсь момент в мене став такий психологічний стан. Та на ранок я відігнала всі ці думки.

Дитина не обирає, коли народитися - зараз чи після перемоги. Нам подарував Бог зараз. Саме тому ми маємо зробити все можливе, щоб вона зростала щаслива та здорова навіть в теперішніх реаліях.

Наталя Островська

Що думаєте про партнерські пологи? Ваш чоловік буде присутній?

Обов'язково буде присутній. Ми це вирішили ще давно, коли лише були розмови про дитину. Я хочу, щоб чоловік був поруч  і все контролював. Я буду точно не в стані цим займатися. А він в мене дещо обізнаний в медицині, і буде підтримувати мене.

Нагадаємо, раніше Наталя Островська показала, як пройшло гендер-паті, на якому друзі Наталі та її чоловіка Богдана дізналися про стать дитині.

Новини по темі