Наталія Мосейчук відвідала відкриття нового класу в «Школі Супергероїв» у Львові

Школа Супергероїв: Наталія Мосейчук відвідала відкриття нового класу у Львові

Днями в лікарні Святого Миколая у Львові відкрився вже четвертий клас «Школи Супергероїв».

Поділитися:

На один з уроків у новому приміщенні особисто завітала ведуча "1+1 Україна", кураторка та голова піклувальної ради проєкту Наталія Мосейчук. У межах візиту телеведуча не лише спілкувалась з дітьми, але мала можливість поспостерігати за проведеннями ними дослідів й експериментів на уроці фізики. 

Наталія Мосейчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча телеканалу 1+1 Україна Наталія Мосейчук спільно з відзначеними вчителями премії Global Teacher Prize Ukraine завітала до «Школи Супергероїв» в «Охматдиті»

Вже майже рік працює львівська «Школа Супергероїв». Новий клас відкрили у відділенні урології і хірургії. Простір оснащений всім необхідним, аби навчання для маленьких пацієнтів було комфортним і цікавим, — зручними партами, шкільними приладдями, зоною для відпочинку, бібліотекою, екраном тощо. 

Наталія Мосейчук

Передбачається, що до кінця цього року вже у відділенні онкології відкриється ще один простір. Наталія Мосейчук також відвідала цей клас, що перебуває на стадії будівництва, подякувавши небайдужим благодійникам за свій внесок і надання права на освіту дітям:

«Цей клас відрізнятиметься від інших в лікарні Святого Миколая тим, що в онковідділенні з кожної палати буде окремий вихід в приміщення, аби діти не перетиналися між собою та не підхопили додаткової хвороби. Ремонтні роботи тривають. Віримо, що до нового року вони закінчаться, і сюди прийдуть діти на навчання. Щиро дякуємо всім благодійникам, які долучаються до створення «Школи Супергероїв», будівельникам, які працюють над ремонтом. Велика подяка від мене, від дітей та їхніх батьків…», – прокоментувала Наталія Мосейчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук показала, як пройшло відкриття "Школи Супергероїв" у Боярці

Нагадаємо, що ДУ «Школа Супергероїв» надає освітні послуги дітям, які перебувають на стаціонарному лікуванні. На сьогодні 11 освітніх просторів, за підтримки Першої леді України Олени Зеленської, діють по всіх куточках країни, що дає можливість маленьким пацієнтам не переривати навчальний процес. Щоденні заняття з різних предметів надихають не здаватися, боротися з хворобою та швидше одужувати, отримуючи знання.  Медіапартнером «Школи Супергероїв»  є 1+1 media. 

Наталія Мосейчук

Новини по темі