Названо наймоднішу зіркову пару — і це не Бекхеми

Названо наймоднішу пару Голлівуду | Новини шоу-бізнесу | 1+1
GettyImages

Взірцеві стосунки і бездоганний стиль.

Поділитися:

Традиційно на початку вересня американське видання People оприлюднило список знаменитостей, які можуть похизуватися своїм вмінням створювати трендові образи.

Верхівку модного рейтингу цьогоріч очолила пара, історія кохання якої надихає. Титул найстильніших отримали індійська акторка Пріянка Чопра та її чоловік, музикант Нік Джонас

Для кожного спільного виходу на червону доріжку зіркові закохані завжди обирають вбрання, що пасують одне до одного. Попри це, кожному з них вдається залишатися особистістю та не зраджувати своєму звичному стилю.

«У своїх образах Пріянка і Нік відтворюють розкішну естетику Старого Голлівуду, —  розповідає стиліст пари Мімі Каттрелл. — Можу стверджувати, що стосунки ніяк не вплинули на їхній стиль. Чопра і Джонас вдягалися так до свого знайомства, і це вкотре переконує, наскільки ідеально вони підходять одне одному».

Утворюючи єдине ціле, жоден із них не втрачає своєї індивідуальності. 

Також до списку наймодніших потрапила співачка Селін Діон за її сміливі дизайнерські образи, а Дженніфер Лопес отримала титул королеви гламуру. Не оминуло увагою видання поп-зірку Зендаю, яку назвали трендсеттером нового покоління, а Леді Ґагу відзначили за її неймовірні перформанси на червоних доріжках.  

Нагадаємо, що вражаючу кількість епатажних фешн-образів зірки продемонстрували на церемонії Met Gala-2019. Дивись відео: 

Більше стильних образів цих та інших зірок:

1. Індійська красуня Пріянка Чопра провокує пишним бюстом у відвертому вбранні

2. Екзотична красуня Пріянка Чопра у неймовірних пташиних образах (фото)

3. Дженніфер Лопес вподобала наймодніший тренд цієї осені (фото)

4. Королеви стилю: Наймодніші зіркові образи серпня

Новини по темі