Королеви стилю: Наймодніші зіркові образи серпня

ТОП-10 найкращих образів знаменитостей у серпні (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
@mashaefrosinina

Від Маші Єфросиніної до сестер Кардашян. 

Поділитися:

В останній місяць літа знаменитості частіше «вабили-бавили» розкішними фігурами в бікіні, аніж демонстрували стильні повсякденні вбрання. Втім, згадати кілька образів, які наробили галасу серед небайдужих до моди, все ж таки вийде. 

У нашій добірці знайдеш найефектніші серпневі аутфіти знаменитостей, які ти захочеш повторити — і з легкістю зможеш це зробити.  

Маша Єфросиніна наприкінці літа взяла участь у кількох фотосесіях, де засвітила ідеальний джинсовий комбінезон і образ у стилі бохо. Проте справжній захват викликає її вміння поєднувати оптичні принти яскравих кольорів.

@mashaefrosinina

Нове прочитання класичної сукні в горох запропонувала онучка Софії Ротару, Соня Євдокименко. На відміну від ведучої, вона надала перевагу міксу двох однакових принтів різного розміру.

@iamsofiaeve

Лук Злати Огнєвіч можна сміливо продовжувати носити восени. Об’ємний бежевий піджак не дозволить замерзнути у вересні та жовтні, а до того ж підкреслить твою обізнаність у головних трендах

@zlata.ognevich

Акторка і модель Victoria’s Secret Розі Гантінгтон-Вайтлі пам’ятає про актуальність тенденцій 90-х. У поєднанні зі спокусливим боді тілесного кольору та туфлями з квадратним носом довга джинсова спідниця отримує нове життя. Must try!

@rosiehw

Білосніжна сукня-плащ дозволила Олені Зеленській претендувати на звання найстильнішої першої леді світу. До прикладу, Меланія Трамп у нашому опитуванні точно не витримала такої конкуренції. 

@olenazelenska_official

Не засуджуй сестер Кардашян через надмірну любов до крихітних топів і затісних суконь. Їхні вбрання не завжди варто копіювати, але брати до уваги цікаві ідеї — не завадить. У серпні Кайлі Дженнер показала, як сучасно інтерпретувати пасторальний стиль. 

@kyliejenner

Джамала приборкала хижий принт. Уся увага на взуття: «змія» в соковитих відтінках неона — хіт, на який наважиться не кожна. 

@jamalajaaa

Фісташкове морозиво, м’ятна прохолода чи лаймовий макарун… Можна довго перераховувати апетитні асоціації до чарівної сукні Людмили Барбір, але висновок один: ведуча знає, як мати вигляд на всі сто!

@thebody.wear

Якщо раптом в оксамитовий сезон на тебе чекає відпустка, обов’язково зверни увагу на образ партнерки Даніеля Салема в «Танцях з зірками»Юлії Сахневич. Вишуканий total white, кюлоти і вільна сорочка — безпрограшна формула для теплого вечора. 

@juli_sakhnevych

Кожен свій публічний вихід королева Ранія продумує до дрібниць. Оригінальний фасон, лише актуальні кольори, влучні аксесуари — в її образах не знайдеш жодної помилки.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше цікавого про моду:

1. 5 трендових речей, які тобі знадобляться цієї осені

2. 5 легендарних образів у кіно, які ти захочеш повторити

3. 5 сумок, які стануть хітами цієї осені

4. 7 б'юті-трендів осені, які хочеться спробувати якомога швидше

5. ТОП-10 наймодніших кольорів цієї осені

Новини по темі