Не впізнати! Моніка Беллуччі кардинально змінила імідж

Моніка Беллуччі кардинально змінила імідж | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

У зірки нова зачіска.

Поділитися:

Італійська акторка та модель Моніка Беллуччі наважилася на сміливий експеримент. 54-річна зірка вирішила кардинально змінити образ і, як це часто буває з нами, дівчатами, розпочала із зачіски.

Зірковий вибір Беллуччі – ультракоротке боб-каре. Автором модного перевтілення став її стиліст – Джон Нолле. Перукар розповів, що в такий спосіб хотів підкреслити легкість і непередбачуваність акторки.

Першими нову зачіску Моніки побачили гості показу Dolce & Gabbana весна-літо 2020, що відбувся у Мілані. На модному заході зірка з’явилася в білому костюмі та чорній напівпрозорій блузі. Акторка любить класику, тож не зрадила їй і цього разу. Доповнила образ Беллуччі сонцезахисними окулярами та сережками-кільцями.

Фото: Getty Images

Слабкість до італійського бренду властива не лише Моніці, а і її 15-річній доньці Деві. Нагадаємо, дівчина стала обличчям нового аромату Dolce & Gabbana:

Читай також інші матеріали про Моніку Беллуччі:

1. Моніка Беллуччі вийшла у світ із колишнім чоловіком

2. 54-річна Моніка Беллуччі в купальнику ніжиться в басейні (фото) 

3. Моніка Беллуччі показала розкішну фігуру в купальнику з глибоким вирізом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі