«Не забудуть тих очей, що закривалися від рук твоїх із злим татуюванням Z»: проникливий виступ MONATIK на марафоні Save Ukraine

«Не забудуть тих очей, що закривалися від рук твоїх із злим татуюванням Z»: проникливий виступ MONATIK на марафоні Save Ukraine

Вчора відбувся міжнародний благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar, який обʼєднав практично весь світ.

Поділитися:

Міжнародний благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar консолідував світову спільноту у підтримці українського спротива російській експансії. В рамках марафону об'єдналися понад 50 учасників, серед яких музиканти, волонтери, спортсмени, громадські активісти та політичні лідери багатьох країн світу. Виступи та промови учасників ретранслювали телеканали та інтернет-майданчики близько 20 країн Європи та світу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Найкраща версія «Шуму»: Go_A заспівали «весняночку» з волонтерського центру (благодійний марафон Save Ukraine — #StopWar)

Серед учасників неймовірна кількість зірок зі світовим ім'ям, серед яких і українські виконавці. Одним із найбільш проникливих був виступ співака MONATIK.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Ми на вашому боці»: гурт Imagine Dragons підтримав Україну на благодійному марафоні Save Ukraine

Артист розпочав спів наживо зі слів:

Навіть, якщо у мене залишився лише день
знай, що попереду все життя в таких, як я
назад вже вороття не має.
Будинок враз перетворився на намет
і вони не забудуть тих очей, що закривалися від рук твоїх
із злим татуюванням Z.
Сама не раз згадаєш,
а ти згадаєш...

Дивіться повний виступ MONATIK:

"Ти сама прийшла з війною, Але дихає весь світ зі мною...", — ці слова пісні символічно підкреслили єднання світу навколо України, яка від 24 лютого мужньо та гідно боронить свої землі від російської агресії.

Новини по темі