«Ми на вашому боці»: гурт Imagine Dragons підтримав Україну на благодійному марафоні Save Ukraine

«Ми на вашому боці»: гурт Imagine Dragons підтримав Україну (виступ на благодійному марафоні Save Ukraine)
gettyimages.com

Сьогодні відбувся міжнародний благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar, який обʼєднав практично весь світ на підтримку України.

Поділитися:

Міжнародний благодійний телемарафон-концерт Save Ukraine — #StopWar обʼєднав більше 20 країн світу та зібрав понад 50 учасників, серед яких музиканти, волонтери, спортсмени, громадські активісти та політичні лідери. Серед міжнародних зірок, які висловили підтримку українцям, був відомий американський гурт Imagine Dragons.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Найкраща версія «Шуму»: Go_A заспівали «весняночку» з волонтерського центру (благодійний марафон Save Ukraine — #StopWar)

"Ми вас любимо, ми думаємо про вас. Деякі з наших улюблених виступів за всю кар’єру були саме в Україні.
Ми на вашому боці, ми вас підтримуємо і сподіваємось, що приїдемо до України багато разів, щоб виступити перед українцями особисто"— підкреслили Imagine Dragons.

Нагадаємо, що з перших днів війни, яку відкрито та повномасштабно розпочала росія 24 лютого, вся світова спільнота висловила солідарність українцям в боротьбі з російською агресією. Серед світових знаменитостей, які підтримали Україну, Мадонна, Анджеліна Джолі, Арнольд Шварценегер, Леді Гага, Леонардо Ді Капріо, Джек Ніколсон, Ілон Маск, Девід та Вікторія Бекхеми, Кріштіану Роналду, Кім Кардаш'ян, Дженіфер Еністон, Стінг, Пол МакКартні, Міла Куніс та Ештон Катчер і чимало інших. 

Новини по темі