Немов янголята: Надя Дорофєєва з чоловіком прогулялася вулицями Італії

Надя Дорофєєва з чоловіком прогулялася вулицями Італії | Зіркове життя | 1+1
Фото: @vladimirdantes

У неймовірно романтичному образі.

Поділитися:

У співачки та тренерки «Голосу. Діти» Наді Дорофєєвої також почалися довгоочікувані канікули. Аби набратися сил для нових гастролей, співачка вирушила до мальовничої Італії в компанії чоловіка Володимира Дантеса – і вже поділилася атмосферними світлинами.

Фото: @nadyadorofeeva

Для прогулянок старовинним містечком Надя обрала комфортний, але дуже романтичний образ. Красуня вдягнула білий сарафан бохо з власного магазину та доповнила його масивними зручними кросівками в тон. «Щастя», – лаконічно підписала знімки артистка.

Також в акаунті співачки нарешті з’явилися нові романтичні знімки з Дантесом. Закохані не натішаться одне одним, прогулюючись тісними італійськими вулицями.

Фото: @nadyadorofeeva

Романтичні світлини Наді й Дантеса торкнулися сердець прихильників та зіркових колег. Навіть переможець «Голосу. Діти-5» Олександр Зазарашвілі залишив коментар своїй наставниці: «Найкраща пара у світі».

Пригадай, як зіркові наставники «Время и Стекло» разом із підопічними підкорювали сцену «Голосу. Діти-5» чуттєвою піснею Скрябіна «Люди як кораблі»:

Більше новин про Надю Дорофєєву читай на сайті:

1. Ого, які м’язи! Дорофєєва засвітила міцний прес у мікротопі

2. Дорофєєва в леопардовому купальнику танцює на пляжі (відео)

3. Дорофєєва vs Каменських: Кому більше личить стиль мілітарі?

Новини по темі